Crònica d’un dia de curs a l’Honda Institut de Seguretat

Vàrem començar amb el Christian a fer slalom de diferents formes i treballant molt la mirada, entrades a corbes, frenades només amb el fre de darrera mentre fèiem pista, ah i els cercles en forma de vuit rodant a l'esquerra i a la dreta, era increïble com s'agafava la goma al terra, vaig començar a sentir-me molt més segura i vaig agafar revolts amb velocitats que no havia agafat mai uuuujuuuu, quina pujada d'adrenalina!

0
255

Motoristes! Us deixem amb la crònica de la nostra companya Carmeta, que va assistir a un curs de formació a l’Honda Institut de Seguretat (HIS)

Bona tarda a tothom,
Ahir finalment vaig poder anar a fer la formació al HIS, només puc dir que son molt grans, que els monitors que imparteixen el curs son uns professionals, que les instal·lacions son perfectes, que l’asfalt que s’agafa al pneumàtic amb una sensació de control bestial, o sigui, em va encantar en tots els aspectes.

Quan vàrem arribar vàrem anar a l’aula a fer la part teòrica, on van explicar tot el que faríem, una mica l’explicació de qui eren ells, en Christian i el Jordi, i de les instal·lacions. Després vàrem baixar al garatge a peu de pista a canviar-nos, perquè els que volíem podíem treure’ns la jaqueta i ells ens deixaven un peto de protecció amb colzeres i genolleres per qui no tingués pantaló amb protecció, d’allà vàrem anar a recollir les motos, prèvia explicació del funcionament, i per sort a mi em va tocar la CB500X igual que la meva però en blanc, i d’allà cap a la pista…jo ja tremolava amb el primer exercici, jajaja! Vàrem començar amb el Christian a fer slalom de diferents formes i treballant molt la mirada, entrades a corbes, frenades només amb el fre de darrera mentre fèiem pista, ah i els cercles en forma de vuit rodant a l’esquerra i a la dreta, era increïble com s’agafava la goma al terra, vaig començar a sentir-me molt més segura i vaig agafar revolts amb velocitats que no havia agafat mai uuuujuuuu, quina pujada d’adrenalina! Després de la part més canyera vàrem fer un kit-kat perquè el sol ja ens estava començar a cremar, si em veiéssiu els braços amb les marques de les colzeres…. i llavors ja vàrem començar amb el Jordi a fer la part de frenades, fre del davant, del darrera, combinat, amb pujada, amb baixa, amb badem, equilibri, i l’estrella de la frenada en moll amb la moto amb els dos braços als laterals per provar l’ABS, una canyaaaa!

Per acabar, vàrem tornar a l’aula a bescanviar opinions, sensacions, a fer un test de satisfacció i de l’entrega del diploma d’assistència, no us puc penjar foto perquè em varen repetir el cognom i me’l tindran que repetir i enviar per correu.
En resum, un curs que aconsello de totes totes perquè el que pagues s’ho val, gaudireu i aprendreu més encara del que ja sabeu!
Com anècdota, en el grup hi havia un senyor de Sevilla i un de Vitòria que varen venir expressament per fer el curs… doncs el de Sevilla, mamma mia no sé com va apuntar-se al nivell mitjà perquè no hi havia manera de fer cap exercici en condicions jajajaja pobre, però va quedar super content i amb ganes de “vorvé a hacé el curzo que me ha encantao”!

Espero que amb aquest relat us animeu a fer-lo el més aviat possible!

Salut i gasss! 

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here