Més de 20.000 motoristes van sortir als carrers el diumenge 13 de juny defensant els seus drets

El passat diumenge 13 de juny de 2021 milers de motoristes, més de 20.000, van sortir al carrer per exigir drets i influir en les polítiques de seguretat viària d'algunes administracions públiques, així com per bloquejar les intencions manifestades per alts càrrecs de govern i contemplades en determinades ocasions, en el projecte llei que s'està elaborant.

0
186

Es van mobilitzar més de 17.000 motocicletes a 27 ciutats diferents de tot Espanya, a Catalunya es van realitzar a Girona i Barcelona.

Des de la IMU (Unió Internacional per a la Defensa dels Motociclistes) han felicitat per escrit a la Guàrdia Urbana de Barcelona i ​​als Mossos d’Esquadra a Barcelona per la protecció que han donat a el dret de manifestació i l’eficàcia de el dispositiu de seguretat. Des d’aquí també agraïm a la Guàrdia Urbana de Girona la seva tasca.

En les desenes de manifestacions que van tenir lloc arreu de l’estat els motoristes van aguantar estoicament temperatures de més de 34º, i van fer-ho per la defensa dels drets de tots els usuaris de la moto. Més de 250 associacions (d’entre les quals es trobava Motoristes.cat) vam mostrar el nostre suport a les manifestacions, i 34 en van ser organitzadors o co-organitzadors.

Foto de la IMU (Unió Internacional per a la Defensa dels Motoristes)

Tots junts vam mostrar un posicionament social davant d’una situació de pèrdua de drets, de culpabilització constant i contra la pèrdua constant de vides de motoristes a les nostres carreteres. Vam ser molts i entre tots vam aconseguir que s’escoltés la nostra veu.

Pel que fa a les edicions de Girona i Barcelona, les dades segons la IMU van ser:

Barcelona

  • Inici: 12.00 h.
  • Fi: 14:00 h.
  • Motocicletes: 1.700.
  • Novetats: Dispositiu de seguretat excepcional.

Girona.

  • Inici: 12:10 h.
  • Fi: 13:45 h.
  • Motocicletes: 100.
  • Novetats: Sense novetat.

Us recomanem la lectura de l’article complert en referència als motius i a les reivindicacions que fonamentaven aquestes manifestacions, que van tenir lloc també arreu de l’estat, i que segueixen sent un pilar fonamental en la lluita contra la sinistralitat del col·lectiu motorista.

Finalitzem aquest article recordant:

Que Unió Internacional per a la Defensa dels Motociclistes (IMU) és un model d’eina social integrada per ciutadans i que té per principals objectius la consumació dels drets individuals i col·lectius associats a la mobilitat de motociclistes.

• Per a consultes i requeriments: seguridadvial@seguridadmotociclistas.org • Telèfon de contacte: 605806676 (Atenció de 10 a 12 hores) (Atenció socis de 10 a 18 hores).

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here