Site icon Motoristes.cat

Més de 20.000 motoristes van sortir als carrers el diumenge 13 de juny defensant els seus drets

Es van mobilitzar més de 17.000 motocicletes a 27 ciutats diferents de tot Espanya, a Catalunya es van realitzar a Girona i Barcelona.

Des de la IMU (Unió Internacional per a la Defensa dels Motociclistes) han felicitat per escrit a la Guàrdia Urbana de Barcelona i ​​als Mossos d’Esquadra a Barcelona per la protecció que han donat a el dret de manifestació i l’eficàcia de el dispositiu de seguretat. Des d’aquí també agraïm a la Guàrdia Urbana de Girona la seva tasca.

En les desenes de manifestacions que van tenir lloc arreu de l’estat els motoristes van aguantar estoicament temperatures de més de 34º, i van fer-ho per la defensa dels drets de tots els usuaris de la moto. Més de 250 associacions (d’entre les quals es trobava Motoristes.cat) vam mostrar el nostre suport a les manifestacions, i 34 en van ser organitzadors o co-organitzadors.

Foto de la IMU (Unió Internacional per a la Defensa dels Motoristes)

Tots junts vam mostrar un posicionament social davant d’una situació de pèrdua de drets, de culpabilització constant i contra la pèrdua constant de vides de motoristes a les nostres carreteres. Vam ser molts i entre tots vam aconseguir que s’escoltés la nostra veu.

Pel que fa a les edicions de Girona i Barcelona, les dades segons la IMU van ser:

Barcelona

  • Inici: 12.00 h.
  • Fi: 14:00 h.
  • Motocicletes: 1.700.
  • Novetats: Dispositiu de seguretat excepcional.

Girona.

Us recomanem la lectura de l’article complert en referència als motius i a les reivindicacions que fonamentaven aquestes manifestacions, que van tenir lloc també arreu de l’estat, i que segueixen sent un pilar fonamental en la lluita contra la sinistralitat del col·lectiu motorista.

Finalitzem aquest article recordant:

Que Unió Internacional per a la Defensa dels Motociclistes (IMU) és un model d’eina social integrada per ciutadans i que té per principals objectius la consumació dels drets individuals i col·lectius associats a la mobilitat de motociclistes.

• Per a consultes i requeriments: seguridadvial@seguridadmotociclistas.org • Telèfon de contacte: 605806676 (Atenció de 10 a 12 hores) (Atenció socis de 10 a 18 hores).

Exit mobile version