Site icon Motoristes.cat

La Crom Ride Girona ha estat un èxit en la seva 5a edició

Seguint totes les directrius de les autoritats sanitàries, el divendres 3 de juliol s’esperava a prop de 850 participants al Village al Pavelló de Fontajau per poder recollir les acreditacions, els dorsals i el welcome pack. Equipat amb servei de bar per refrigerar-se i minvar els efectes de la calor, el Village estava poblat de les principals marques de motos i accessoris del sector de motociclista. Els sponsors i col·laboradors de la Crom Ride 2021 van poder fer el seu desplegament, aportant informació i regals als participants, exposicions de producte, i proves de models de moto nous al mercat. Entre les marques de motos que han apostat per aquesta cinquena edició de la Crom Ride trobem Honda, Harley-Davidson, MotoGuzzi, Macbor, Benelli, Triumph, Royal Enfield, Fantic, Suzuki i Kawasaki. Un any més, el Servei Català de Trànsit, en col·laboració amb Anesdor, va impartir els seus cursos monitoritzats de Formació 3.0 de seguretat i conducció.

Sent la moto la protagonista de la sortida, el Village va permetre crear un espai d’assessorament i manteniment de la moto: el patrocinador principal de la sortida, Metzeler, va realitzar canvi de pneumàtics; Galfer va encarregar-se de revisar l’estat dels frens; i Andreani MHS Öhlins va posar a punt les suspensions. Per acabar-ho d’arrodonir, es va comptar amb l’assessorament tècnic d’equipatge de la mà de Shad. Però no tot s’acabava al Village, en ruta els inscrits van gaudir d’un servei mòbil de neteja i cura de pantalles ofert per Shoei al control de pas de Ripoll, i van poder revisar lubricants i engreixar cadenes a Camprodon gràcies a Motorex. Tenint en compte la llargada de la ruta i les elevades temperatures, Aigua de Vilajuïga va disposar aigua de taula a la preciosa badia de El Port de la Selva, i Poma de Girona va ajudar a reposar forces a Sant Hilari per poder fer el darrer tram de la ruta.

A més, l’edició 2021 va ser l’epicentre d’una gran acció per part de Kawasaki Europa, que va escollir la Crom Ride per celebrar la primera edició de la Versys Experience, un esdeveniment internacional que va permetre a gairebé 30 periodistes d’arreu d’Europa atresorar la vivència a bord de nous models de la Kawasaki Versys 1000.

El dissabte, ben d’hora pel matí més de 750 motos escalfaven motors al Pavelló de Fontajau per gaudir d’una sortida conformada per diferents etapes recomanades que recorrien carreteres tan emblemàtiques com Els Àngels, Sant Pere de Rodes, Maçanet de Cabrenys, Coll d’Ares, la Collada de Toses, Osor o Collsaplana. La Crom Ride va portar a la descoberta del territori per paisatges tant bonics com les valls de la Cerdanya i els enclavaments històrics del Ripollès. Sant Hilari Sacalm, al cor de les Guilleries, va ser l’últim control de pas per arribar a Girona via el Pantà de Susqueda i el tram de rallies de Les Serres. La col·laboració del Patronat de Turisme de Costa Brava i Pirineu de Girona va permetre instal·lar punts de control a localitzacions emblemàtiques de la província, donant com a resultat final una jornada rodona i inoblidable.

Per culminar un cap de setmana fantàstic, tots els finishers, pilots i acompanyants, van rebre un merescut regal: una samarreta tèrmica gentilesa de Tecnimoto i Crom Ride.

La resposta final de la Crom Ride Girona recollida entre tots els participants va ser definitivament positiva: és un esdeveniment que no es pot perdre. L’edició 2022 ja està en marxa!

Tota la informació de la Crom Ride la podeu trobar al web www.cromride.cat i a les xarxes socials Facebook, Instagram i Twitter (@cromride).

Exit mobile version