fbpx
Dissabte, setembre 24, 2022
HomeEquipamentCompra conjunta d'Armilles amb Airbag

Compra conjunta d’Armilles amb Airbag

Com a usuaris i seguidors de motoristes.cat ja gaudiu d'un descompte directe, però si us ajunteu més companys encara us sortirà millor de preu.

Motoristes! Avui us acostem a una peça encara poc coneguda de la nostra indumentària, aprofitant l’interès que ha despertat entre els nostres usuaris: Les Armilles amb Airbag.

Tot plegat va començar quan el nostre company del fòrum @arnausalce va iniciar un fil al fòrum proposant la compra conjunta d’algun model d’aquest tipus de peça, a fi d’obtenir-ne a un millor preu a canvi de ser força compradors.

Ho vam difondre a les xarxes socials i de seguida ens va contactar en Lluís Juan Martí, un dels socis de la Cherokee Rider, per comentar-nos que ells són ambaixadors de la firma d’armilles amb airbag Helite, per Catalunya i Andorra, i ens en va comentar una sèrie de característiques que els va fer decantar per Helite enlloc d’altres marques:

Helite és una marca pionera en el sector de les armilles amb airbag, compten amb més de 20 anys d’experiència i evolucionen i innoven constantment a través d’un procés de fabricació propi a França. La firma promet màxima fiabilitat sense requerir manteniment, i ofereix una garantia de fins a quatre anys en els seus productes.

Des de Cherokee Rider proposen i comenten a tots els nostres usuaris i seguidors de motoristes.cat el següent:

 • L’armilla Helite amb un descompte fins a final d’aquest mes del 18%. Si finalment sou més compradors, el descompte s’incrementa bastant, segons ajuntem a 4 persones, o si en sumem 7 o més.
 • En ser ambaixadors tant a Catalunya com a Andorra de la firma, tot el servei de recanvis, de bombones, manteniment i atenció personalitzada el podeu tenir en persona de manera oficial.
 • Ens comenten que en contraposició a d’altres firmes d’armilles amb airbag, Helite porta espatllera incorporada per la part de fora, de tal manera que no cal portar-la a la jaqueta. Amb això s’aconsegueix que l’espatllera no només protegeixi al motorista sinó també al propi airbag.
 • N’hi ha de disponibles amb sistema tant mecànic com electrònic, i de colors tant fuorescents com negres.
 • Canviar la bombona d’un de mecànic costa 20€, i un amb sistema electrònic costa 60 €, i per contra en altres marques els recanvis són molt cars. Ell mateix us fa el canvi si us salta en alguna ocasió. Ens comenta que el que tenen de prova porta 300 usos i està en perfecte estat.
 • Té una garantia de 2 anys ampliable a 4.
 • Si assistiu a algun esdeveniment de la Cherokee Rider els podreu veure en acció, i també comprar gaudint del descompte si comenteu que sou de la comunitat, tot i que com deia, si d’aquí en sou uns quants interessats, poden venir a un punt de trobada i fer-ne una demostració, a més de tenir un descompte major.
 • Si voleu fer la compra a nivell individual perquè finalment no hi ha tants interessats, contacteu-hi a través del seu telèfon, comentant que sou usuaris de motoristes.cat per optar a descompte ( telef. publicat de manera consentida): +34 647 51 83 85, tot i que us recordem que si us ajunteu uns quants, us sortirà considerablement més barat.

Fent clic aquí anireu al fil de la compra conjunta, a on podeu comentar que us apuntin a la llista de companys interessats en fer una compra conjunta. Recordeu que si us ajunteu 4 ja us redueixen el preu, i si sumeu 7 o més, encara es rebaixa més.

En aquesta web teniu més info sobre les armilles: https://rutacherokee.cat/helite/

Per part de motoristes.cat i aprofitant aquesta iniciativa, aprofitem per encoratjar com fem sempre a asumir totes les mesures que estiguin al nostre abast per incrementar la nostra seguretat a la carretera:

 • Des de la realització de cursos de conducció com els de l’Honda Institut de Seguretat, cursos amb Pitbikes en circuit, la Formació 3.0 per a motoristes…
 • L’adhesió a ONG’s de motoristes com la IMU.
 • En el cas dels elements d’equipament de seguretat: l’ús d’una equipació per a motoristes completa, que inclou una armilla amb airbag.  

Videos de demostració:

Galeria:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here