Site icon Motoristes.cat

Compra conjunta d’Armilles amb Airbag

Motoristes! Avui us acostem a una peça encara poc coneguda de la nostra indumentària, aprofitant l’interès que ha despertat entre els nostres usuaris: Les Armilles amb Airbag.

Tot plegat va començar quan el nostre company del fòrum @arnausalce va iniciar un fil al fòrum proposant la compra conjunta d’algun model d’aquest tipus de peça, a fi d’obtenir-ne a un millor preu a canvi de ser força compradors.

Ho vam difondre a les xarxes socials i de seguida ens va contactar en Lluís Juan Martí, un dels socis de la Cherokee Rider, per comentar-nos que ells són ambaixadors de la firma d’armilles amb airbag Helite, per Catalunya i Andorra, i ens en va comentar una sèrie de característiques que els va fer decantar per Helite enlloc d’altres marques:

Helite és una marca pionera en el sector de les armilles amb airbag, compten amb més de 20 anys d’experiència i evolucionen i innoven constantment a través d’un procés de fabricació propi a França. La firma promet màxima fiabilitat sense requerir manteniment, i ofereix una garantia de fins a quatre anys en els seus productes.

Des de Cherokee Rider proposen i comenten a tots els nostres usuaris i seguidors de motoristes.cat el següent:

Fent clic aquí anireu al fil de la compra conjunta, a on podeu comentar que us apuntin a la llista de companys interessats en fer una compra conjunta. Recordeu que si us ajunteu 4 ja us redueixen el preu, i si sumeu 7 o més, encara es rebaixa més.

En aquesta web teniu més info sobre les armilles: https://rutacherokee.cat/helite/

Per part de motoristes.cat i aprofitant aquesta iniciativa, aprofitem per encoratjar com fem sempre a asumir totes les mesures que estiguin al nostre abast per incrementar la nostra seguretat a la carretera:

Videos de demostració:

Galeria:

Exit mobile version