Tour 21 Motosaurios

Al 5è dia de ruta, un dels nostres membres dels motosaurios més veterans va venir a Navarra directament des de València per a dinar amb nosaltres, i tornar-se'n a casa més tard. Si, va fer una ruta de 1.000km contant anada i tornada!

0
221

Un article de @Sal919 de Motosaurios

Al llarg d’aquest estiu, el grup de motos al qual pertanyo hem pogut tornar a sortir i fer la nostra ruta anual. Si teniu ganes de tafanejar i seguir les nostres desventures i aventures el nostre instagram és @motosaurios_oficial. Al llarg d’aquest article explicaré la ruta feta al llarg de 9 dies. Cada dia hem fet una mitjana de 300 km. 6 persones, 3 motos. Dos Rs i una trail i 3.000km.

Dia 1

Vam sortir de València capital. El nostre objectiu era Alcañiz, gran ciutat Motard. Per arribar aquesta vam seguir l’autovia mudèjar fins a Mora de Rubielos on vam prendre un cafè. D’aquí, vam anar cap a Virgen de la Vega, direcció l’estació d’Esquí de Valderinares i d’aquí a Fortanete per a iniciar el lloc Estrella d’aquesta etapa… La ruta del silencio.

Per aquell qui no conega aquesta ruta, adjunte un link on s’explica en detall.

Aquell dia vam dinar en Ejulve, en un bar freqüentat per motos amb unes tapes curioses. D’aquí, vam anar directes a Alcañiz on vam dormir en el centre de la ciutat i sopar en un bar de la zona.

Link de la ruta dia 1

Dia 2

Vam Sortir d’Alcañiz direcció Taüll. Aquest dia ens va agradar molt més al explorar millor les carreteres i deixar enrere els deserts Aragonesos. Vam desdejunar a prop de Caspe, en club nàutic del Mar de Aragón. D’allí, vam seguir la nostra ruta fins a Aitona on vam dinar en un restaurant que recomanem.

Casa Conrado

Un cop dinats vam seguir el nostre camí de la segona etapa i vam parar a refrescar les motos i les nostres goles en la Fàbrica en Senterada.

La Fàbrica

D’allí vam marxar direcció a l’Hotel en Taüll.

Link de la ruta del dia 2

Dia 3

Aquest dia vam tindre un incident. Inicialment, teníem que fer nit a Ochogavía, però l’encarregat del Airbnb va cancel·lar la nostra reserva de forma sobtada. Així doncs, vam decidir fer nit a mig camí i agafar un dia de descans. Vam dormir a Roda de Isábena i dinar un Chuletón de 2,200 kg a una bodega que recomanem.

La bodega

Link de la ruta del dia 3

Dia 4

Aquest dia vam anar direcció Sallent de Gállego. La primera parada va ser en Torla, allí vam prendre uns refrigeris en la plaça del poble. Un cop fet, vam anar cap a la Vall d’Ordesa dinant al restaurant del càmping de Bujaruelo (Recomanem reservar) on vam demanar unes Migues i Truita excel·lents. D’allí, vam fer una mica de trail (Les R també, si) fins a Sant Nicolàs per prendre el cafè.

D’aquí vam prendre direcció cap a Formigal on vam dormir en uns apartaments per esquiadors i sopar a un restaurant alemany visitant la frontera en França abans de dormir.

Link restaurant Bujaruelo

Link restaurant alemany

Link ruta del dia 4

Dia 5

Un cop ens vam llevar, vam posar rumb a Navarra. En aquesta ocasió un dels nostres membres dels motosaurios més veterans va vindre directe de València per a dinar amb nosaltres i tornar (Si, va fer una ruta de 1.000km contant anada i tornada). També, vam coincidir amb dos companys més que eren hospedats a Roncesvalles.

El punt de reunió i dinat fou a Borda Arracona, gran lloc de carns a la brasa. Un cop dinats, vaam anar direcció a Roncal a comprar formatge i d’allí cap a Ochogavía fins arribar al lloc per a dormir, Lesaka. A un alberg on vam coincidir amb altres motoristes de ruta. Fins aquí vam creuar tot el Baztán… Una gran ruta.

Link Borda Arracona

Link ruta dia 5

Dia 6

Aquest dia vam anar a San Sebastián a visitar el peine del viento anant primer al pantà de Endara. D’aquí, vam anar a Zumaia a visitar la famosa platja d’aquesta localitat i dinar un molt bon restaurant. Un cop fet, vam anar a cap a Bilbao seguint tota la costa del Golf de Vizcaya.

Link restaurant Idoia

Link ruta del dia 6

Dia 7

En aquest punt el grup ens vam dividir. Les dues Rs van marxar cap a Pamplona i la moto Trail cap a Potes, Cantàbria seguint la costa pujant abans als picos de Europa. Per em camí vam parar a dinar a San Vicente de la Barquera. En Potes, vam sopar a la bodega Aguilar amb unes zamburiñas espectaculars i un cachopo a la brasa més que excel·lent. Paral·lelament les Rs van anar directes a Pamplona via autovia.

Link bodega Aguilar

Link ruta del dia 7

Dia 8

Aquest dia vam reunir-se els dos grups a Terol. Vam optar per les rutes més directes via autovia. Les Rs van seguir l’autovia Mudejar i la moto Trail va creuar Soria, passant per Castilla i Lleó fins arribar a Calatayud i d’allí a Terol. Vam sopar a un gran bar de pinxos que recomanem.

Restaurant La Barrica

Dia 9

Volta a casa, d’aquí vam tornar a Valencia ciutat passant per el Castellar per a visitar i fer un bany en una piscina natural.

Link piscina natural

Link ruta del dia 9

Qualsevol pregunta sobre la ruta o dubte, pregunteu en aquest post o envieu un missatge a @motosaurios_oficial. Allí també tenim un resum en imatges i vídeos del viatge a les stories fixes.

Així mateix, si voleu vindre amb nosaltres de viatge també ho podeu fer, o afegir-vos en alguna etapa!

Motosaurios

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here