Actes i esdeveniments pel 75è aniversari de la Penya Motorista Barcelona

0
356

AQUEST ANY 2022 PENYA MOTORISTA BARCELONA CELEBRA EL SEU 75È ANIVERSARI.

Per aquest motiu hem preparat una sèrie d’actes i esdeveniments al marge de les nostres activitats habituals esportives i socials, i el primer que celebrarem serà una sortida de motos clàssiques que es celebrarà el proper dissabte 30 d’abril. Essent el punt de trobada la Plaça de Josep Puig i Cadafalch just al darrere de les fonts de Montjuic (Barcelona).

L’activitat consta d’un recorregut per les carreteres de l’Anoia i l’Alt Panadès, dividida en trams. Finalitzarà amb un dinar de germanor de tots els participants. Trobareu el full de ruta amb els horaris aquí, en aquest enllaç a la pàgina d’inscripció.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here