Inscripcions Obertes per la Crom Ride 2022

0
309

A pocs dies d’obrir inscripcions per la Crom Ride Girona 2022!

El passat 14 de maig es van obrir les inscripcions per a la Crom Ride – Girona, la ruta motorista per les carreteres de la província de Girona amb sortida el divendres 1 de juliol.

Nota de Premsa de Crom Ride

La sisena edició de la Crom Ride Girona, la 2022, ja té data, se celebrarà els propers 1 i 2 de juliol, de nou amb els suports del Patronat de Turisme de la Costa Brava i Pirineu de Girona i del Servei Català de Trànsit.

La sortida serà, com sempre, des del pavelló de Fontajau de Girona capital i, per fi ja lluny dels màxims inconvenients de la Covid-19, planteja de nou una ruta de més de 500 km per la Costa Brava i el Pirineu, en un recorregut per les millors carreteres de Girona: podreu gaudir  i començar l’estiu donant gas, sols, amb acompanyant, o amb el vostre grup, en una ruta circular no competitiva i en carreteres obertes.

Com sempre, el repte proposat serà segellar el Carnet de Pas en els Punts de Control situats en els llocs més icònics de les vegueries gironines. Alternant mar i muntanya, la Crom Ride us ofereix les carreteres més motoristes d’un entorn únic com les comarques de Girona.

La Crom Ride no és mai un repte de resistència personal: el recorregut entre els controls de pas, i el ritme, són lliures, tot i que podreu seguir el lliurat per l’organització bé en trac de GPS, o bé escollir també el sistema per Road-Book.

Les inscripcions s’obriran el proper 14 de maig i estaran obertes fins al 10 de juny. La general té un preu de 65 € i inclou la ruta, el carnet de pas, el dorsal, els regals de benvinguda, l’esmorzar i el berenar- sopar del 2 de juliol… a més del regal de finisher! Si aneu amb acompanyant, seran 35€ addicionals que inclouen també els àpats i els regals. A més, la Crom Ride us ofereix la possibilitat d’inscriure-us en grup per a facilitar sortir plegats.

La Crom Ride us anima un any més a passar el cap de setmana a Girona, perquè el Pavelló de Fontajau serà el punt de trobada on divendres 1 de juliol es farà la recollida d’acreditacions i on trobareu l’atractiu “Village Crom Ride Girona 2022”, dedicat al món del motor i amb exposició de marques col·laboradores. S’hi exposaran productes i novetats, s’oferiran recanvis i control de pneumàtics, i també hi haurà un complet servei de bar.

Dissabte dia 2 de bon matí, després de l’esmorzar, ja podreu començar la ruta cap als Controls de Pas, que estaran oberts per a anar-vos acollint en ruta fins cap a les quatre, per a arribar a Fontajau des de mitja tarda i on tots els finishers podran gaudir del sopar de benvinguda.

Podeu trobar tota la informació de la Crom Ride la al web www.cromride.cat i a les xarxes socials Facebook, Instagram i Twitter (@cromride).

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here