Site icon Motoristes.cat

Crònica Motovolta 2022

Una publicació de @JordiTR63

Cantera de Bellvei. 7AM

Ambient a tope i comencen a sortir els primers.
Els motoristes.cat ens anem trobant. Els @cargols2rodes@1nanu@pepprats@jamar + acompanyant (crec que no es del fòrum ¿?) i un amic meu, l’ AlexG.
Cafè i pasta ràpides i les 7:50 sortim tots i desprès de un petit reagrupament comencem a tirar.

Temperatura perfecte i centenars de motos per la carretera . Al principi es mes complicat fins que es comença a esponjar la gent.

El recorregut … formidable!

Enllaç de la ruta

Per una banda Prades-Priorat i per l’altre la Conca de Barberà – Alt Camp tenen carreteres espectaculars amb boscos i paisatges increïbles i mes ara a la primavera.
La part del sud del recorregut no la conec tant : La Fatarella, Ascó , Riba-Roja, Flix… potser es que vaig passar molta calor , però no em va agradar tant.
Esmentar però abans d’arribar al PF de la Ermita de Santa Magdalena de Berrús per la TV7411 un sector amb baixada-pujada vertiginosa per una petita vall .

Per mi el millor per la tarda, al entrar a Conca de Barberà (Fores, Conesa, Santa Coloma de Queralt, Seguer) i Alt Camp (Santes Creus, Pla de Manlleu…) amb la llum especial de la tarda i la fresqueta… genial!

La organització, molt bé. Organitzar un sarau d’aquests amb tanta moto no es fàcil, però aquests en tenen experiència.
Molta gent de la organització per tots els punts de control , molt ben muntat.
Cafè, barretes, entrepans, refrescs … tot correcte, no es pot demanar mes.
La única pega que jo vaig trobar es el punt de control al mirador de l’Arbolí… molt mal lloc per parar a la gent. Una ratonera de la qual era molt complicat entrar i sortir.

El tema de la benzina, tota una moguda. No hi ha gaires benzineres per les zones on passàvem. A Cornudella de Montsant ja es va liar una bona a la benzinera. Cues de 30′ per repostar.
Allà vam perdre momentàniament @1nanu que es va quedar fent cua. Ens va tornar a enganxar a la parada de la ermita …. li va fotre canya eh!

El meu amic AlexG i la seva BMW R1200R 2008 encara ho van passar pitjor.
Només li pot posar gasolina 98 o li fot enlaire el motor (¿?). Si trobar gasolina era difícil, trobar 98 ja era impossible.
L’AlexG ens va deixar desprès de dinar per fer una tirada fins trobar 98 i desprès va fer una tornada fins al final una mica a la seva bola … però va arribar a la Cantera!.

La rodada en si collonuda. Molt de flow de tots plegats, anant a bon ritme. Tothom va agafar la iniciativa en un moment o altre de la ruta i em va donar la ocasió de rodar darrera de tots.
Tots plegats motoristes amb experiència, respectant línies i sense fer el boig. Així dona gust fer kilòmetres !

Esment especial per la Macbor 500XR de l’amic d’en @jamar …. molt bona màquina. Vaig rodar darrera seu i te molt bina pinta, es capaç de sobres i se la veu molt bé sobre la carretera.

535 kms totals des de- fins a casa
4.2 litres/100km … formidable!
Sortida a les 08:00 – arribada sobre les 20:00 . Descomptant parades i dinars aprox. 10 hores en marxa.

La VStrom … immensa, pletòrica! 

Un gran dia de motos en molt bona companyia, amb alguns dels quals ens tornem a trobar d’aquí un mes a la SenseCovid2022 !

Tema fotos … malament. Molta moto, poca foto. Em quedo amb aquesta al PF de Fores!

Comentari d’en @Pepprats

Gràcies per la crònica Jordi! Simplement remarcar que aquest cop si ha funcionat la unió del fòrum per aconseguir un grup de ruta genial. Com bé indiques, ens vam anar tornant la iniciativa i també vaig tenir la oportunitat de rodar darrera de cadascú, sou tots uns màquines. Va ser una jornada de moto genial, però el millor del dia, haver-ho compartit amb @1nanu@cargols2rodes i Marta, @jamar i Juan, @jordiTR63 i Àlex.
Espero que tornem a coincidir ben aviat.
Salud i gas per tothom!!

Comentari d’en @Jamar:

“Coincideixo amb en @pepprats que va ser una jornada de moto genial! Tothom molt solidari, compartint la capçalera del grup, i tots portant sempre un ritme alegre, i sabent quedar-nos darrera dels grups que atrapaven per estalviar-nos tensions innecessaries i aprofitant per descansar una mica. No ho vam parlar això prèviament, però tots ho vam fer, i això vol dir que de natural tenim molta compenetració per rodar plegats  Molt encantat d’haver rodat en aquest grup! I també molt agraït a en @Roger per la iniciativa d’aquest web/club que ens permet coneixer-nos i compartir les pre-experiències, les experiències i també les post-experiències en moto!
Fins la propera!”

Exit mobile version