Site icon Motoristes.cat

Les millors jaquetes de moto d’estiu del 2022

L’estiu és una època peculiar per circular amb moto. Malgrat la bona meteorologia i l’especial disponibilitat per rodar en moto pels dies de vacances, les altes temperatures són un impediment per gaudir de les dues rodes amb comoditat. Resulta d’especial importància trobar una jaqueta de moto d’estiu que s’adapti a les nostres preferències, i que ens permeti gaudir de les rutes i viatges en moto amb la màxima comoditat i seguretat. Per aquest motiu us portem les 5 millors jaquetes de moto d’estiu del 2022

Alpinestars T-GP Plus R V3 Air

Podríem dir que comencem forts el llistat, ja que estem parlant de la que podria ser la millor de totes les que us presentarem, però també té un preu una mica més elevat que les seves competidores.

L’Alpinestars T-GP Plus R V3 Air és una jaqueta de moto d’estiu especialment resistent, fabricada amb polièster 600D i que incorpora un recobriment de poliuretà per comptar amb una protecció extra vers les seves competidores.

Aquesta peça incorpora també panells de malla tant al tors com a les mànigues, i també a la part posterior, per afavorir a una bona ventilació gràcies al teixit perforat. El seu interior també és d’un teixit fi i perforat.

L’Alpinestars T-GP Plus R V3 Air incorpora proteccions desmuntables Nucleon Flex Plus tant a les espatlles com als colzes, i també té compartiments per incorporar tant al pit com a l’esquena uns protectors específics, que caldrà comprar a banda. Convé destacar que el protector posterior és del sistema Snap-On, propi de la firma d’Alpinestars, que és especialment pràctic.

Revit Eclipse

Una opció molt interessant és la Revit Eclipse, que a més és la que gaudeix un servidor des de l’any passat. La Revit Eclipse proporciona una de les ventilacions més eficients en jaquetes per combatre la calor de l’estiu damunt de la moto.

Incorpora uns grans panells perforats de malla al pit, a l’esquena i a les mànigues, i és fabricada amb polièster 600D. Incorpora proteccions desmuntables a colzes i espatlles de la firma Knox Flexiform, i té un compartiment a la part posterior que admet un protector d’esquena de la mateixa Revit, que s’ha de comprar a banda però que val la pena d’adquirir.

Es tracta d’una jaqueta de moto d’estiu lleugera i còmode, ideal per anar ben equipat i protegit durant els mesos més calorosos de l’any, gaudint de la màxima ventilació possible durant la marxa.

Dainese Levante Air tex

La Dainese Levante Air Tex és una novetat molt interessant pel que fa a les jaquetes a tenir en compte per plantar cara a l’agobiant calor de l’estiu. Es tracta d’una peça confeccionada amb un teixit especialment resistent a l’abrasió, i que compta amb diversos panells de malla perforada per afavorir a una molt bona circulació de l’aire.

És una jaqueta molt lleugera i que podrem gaudir en diverses combinacions de colors.

Incorpora proteccions Pro-Armor certificades que són desmuntables, tant a les espatlles com als colzes, i inclou la possibilitat d’incorporar un protector d’esquena de tipus G.

Si volem anar a duo amb la novia o amb la dona en quant a jaqueta de moto d’estiu, tenim l’opció de comprar també la Dainese Ribelle Air Tex Lady.

Alpinestars Viper Air

Si estem interessats en una jaqueta de moto que ofereixi uns alts nivells de protecció (degut a la seva compatibilitat amb el sistema d’Airbag Astars, que es ven separadament) i que també sigui lleugera, hem de tenir en compte l’Alpinestars Viper Air. Aquesta jaqueta s’ha confeccionat amb una cobertura de teixit de poliuretà de 600D, especialment resistent però molt lleugera, altament resistent a l’esquinçament i a l’abrasió de l’asfalt.

A més d’anar equipada amb Bio-Armor d’Alpinestars a les espatlles i als colzes, aquesta jaqueta específica per combatre les altes temperatures també inclou un folre interior extraïble a prova de vent, un folre de malla interior refrescant, una butxaca segura per portar la documentació, mànigues pre-corbades, detalls reflectants a la part davantera, cremalleres de bloqueig automàtic YKK, i una àmplia gamma de panells de malla que optimitzen el pas del flux d’aire.

Dainese Super Speed Tex

Seguint buscant una bona jaqueta de moto d’estiu, la Dainese Super Speed és una jaqueta d’estiu per la moto amb una molt bona capacitat per combatre la calor dels mesos d’estiu. Confeccionada amb Nylon 6.6, destaca per la seva elasticitat i confort, i afavoreix especialment la llibertat de moviments del pilot durant la conducció.

El teixit amb el que s’ha confeccionat la Dainese Super Speed elimina la necessitat de planxar la peça, i permet restablir-ne les propietats de repel·lència a l’aigua i a l’oli, simplement assecant-se.

A més a més aquesta jaqueta incorpora insercions de metalls com el titani, l’acer i l’alumini, que ofereixen una major protecció contra les abrasions del cos i de les articulacions, i redueixen el risc de rodar sobre l’asfalt en cas de caiguda, alhora que reparteixen l’energia de l’impacte sobre una superfície més àmplia.  

La Daniese Super Speed Tex incorpora una butxaca interior, dos butxaques exteriors, un compartiment per col·locar un protector de pit (es compra per separat), i un compartiment per protectors d’esquena G1 i G2, que també es compren per separat. També equipa detalls reflectants.

Millors guants d’estiu de moto

Un cop revisades les millors jaquetes d’estiu de moto, us recomanem fer una ullada a la nostra publicació sobre els millors guants d’estiu de moto.

Exit mobile version