Millors guants de moto d’estiu del 2022

La qüestió és aconseguir gaudir de la moto a l’estiu amb la màxima comoditat i seguretat, segons l’ús que fem de la moto.

0
532
Els millors guants de moto d'estiu de 2022

Motoristes! Seguim repassant algunes de les millors opcions per equipar-nos de cap a peus aquest estiu i no fondre’ns per la calor durant l’intent. Avui parlarem d’alguns dels millors guants de moto d’estiu del 2022.

Uns bons guants de moto d’estiu qualitat preu seran aquells que destaquin per la seva eficàcia en transpirar i combatre la calor, des d’una construcció perforada amb materials resistents a les abrasions, i amb proteccions addicionals contra els impactes. Tot plegat procurant garantir la construcció d’una peça lleugera i més fina de l’habitual. La selecció de guants que us portem ve determinada per les seves pròpies característiques, i per la seva idoneïtat per convertir-se en els nostres guants per la temporada estival.

Guants per ús urbà

Spidi Flash CE

Si preferim evitar el cuir a l’estiu tenim l’opció dels Spidi Flash CE, uns guants de moto confeccionats amb malla elàstica i microfibra resistent a les abrasions, que igualment incorporen proteccions als nusos de la mà.

El fet de que no estiguin confeccionats amb pell n’abarateix molt el cost de compra, que no arriba als 50 €.

Millors guants de moto d'estiu del 2022
Guants de moto d’estiu Spidi Flash

Tucano Urbano Andrew

Si busquem uns guants d’estiu per moto orientats a un ús per ciutat ens interessa valorar els Tucano Urbano Andrew. Són uns guants que a diferència dels anteriors, tenen els protectors dels nusos de la mà de teixit tou, i compten amb diversos reforços encoixinats al llarg de la superfície de la peça.

Destaquen per la confecció amb materials de pell micro-perforada amb teixit de malla, tant al dors de la mà com en alguns dels dits.

Millors guants de moto d'estiu del 2022
Guants de moto d’estiu Tucano Urbano Andrew

Dainese Bora

Els Dainese Bora destaquen per la superfície de pell al palmell de la mà, que afavoreix l’adherència i el tacte amb els punys de la moto. Són de construcció especialment elàstica, de tal manera que s’adapten amb facilitat al contorn de la mà des del primer moment, sense necessitar que es donin de si amb un major ús. També incorporen proteccions dels nusos de la mà de TPU.

Guants de moto d’estiu Dainese Bora

Dainese Blackjack

Finalitzem la selecció urbana de guants amb una opció d’estil clàssic, que de fet és la que equipa un servidor. De caire vintage i sense teixit de malla, estan confeccionats íntegrament amb pell de bona qualitat. Esdevenen còmodes, lleugers i no són calorosos, tot i que no destaquen per una gran transpirabilitat.

Les proteccions pels nusos de la mà i el dors són toves, i incorporen una tira d’ajutament per velcro.

Millors guants de moto d'estiu del 2022
Guants de moto d’estiu Dainese Blackjack

Guants Esportius

Alpinestars SMX-1 Air V2

Si ens decantem per un guant de moto d’estiu que destaqui per ser econòmic, hem de fer una ullada als Alpinestars SMX-1 Air V2. Aquests tenen una major presència de teixit de malla que els seus competidors (pràcticament la meitat de tota la superfície del guant és de teixit perforat de malla), i també incorporen proteccions pels nusos de la mà de carboni.

Guants de moto d’estiu SMX-1 Air V2

Alpinestars SP Air

D’un estil esportiu, els Alpinestars SP Air són una peça de canya llarga, de manera que no només cobreixen la mà sinó també el canell i part de l’avantbraç, un fet que atorga una important protecció addicional, però també penalitza la transpiració.

Amb aquesta cobertura allargada, les proteccions TPU als nusos de la mà i l’interior d’escuma a diverses zones de la peça, els Alpinestars SP Air esdevenen uns dels guants de moto més segurs que pots equipar-te a l’estiu.

Millors guants de moto d'estiu del 2022
Guants de moto d’estiu Alpinestars SP Air

Alpinestars SP X Air Carbon V2

Aquesta altra versió dels SP Air Carbon destaca per ser de canya curta, com la majoria d’alternatives, tot i que manté el seu tarannà esportiu. Compta amb proteccions de carboni als nusos de la mà i com no pot ser d’altra manera, té micro-perforacions al llarg de la seva superfície, que en garanteixen una bona ventilació.

Millors guants de moto d'estiu del 2022
Guants de moto d’estiu Alpinestars SP X Air Carbon V2

Conclusions

Ja veieu que hi ha moltes opcions que s’adapten a les nostres preferències: Des de peces de malla perforada, malla elàstica, de pell, cordura… orientats a un tipus de conducció o a una altra, i prioritzant un tipus de protecció o una altra.

La qüestió és aconseguir gaudir de la moto a l’estiu amb la màxima comoditat i seguretat, segons l’ús que fem de la moto. Uns guants adaptats al nostre ús, però sobretot, preparats per combatre les altes temperatures, milloraran molt l’experiència de rodar en una de les èpoques de l’any més dures per fer-ho.

Millors jaquetes d’estiu de moto

Us recomanem fer una ullada a la nostra publicació sobre les millors jaquetes d’estiu de moto. Trobar una jaqueta adient per completar la nostra equipació d’estiu

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here