Site icon Motoristes.cat

Triumph Speed Triple 1200 RR Bond Edition 2023

Un model exclusiu del qual només se’n fabricaran 60 unitats, una de les quals arribarà al mercat espanyol.

Com ja haureu intuït els motoristes més fidels a la saga, la Triumph Speed Triple 1200 RR Bond Edition neix en motiu de la col·laboració de la firma motociclista britànica amb l’agent secret més famós de la gran pantalla: El 007.

Amb un disseny imponent, elegant i diferenciat de la resta del mercat, aquesta moto es presenta amb tres coloracions disponibles: gris tempesta, gris granit i negre, aquesta última, al nostre parer, és potser la més impressionant de totes. La moto incorpora el logotip commemoratiu oficial del seixantè aniversari de l’agent James Bond a ambdós laterals del dipòsit. A més, el disseny també compta amb un detallat acabat amb els títols de les 25 pel·lícules de Bond, en els quals s’hi respecten les topografies originals.

De la construcció de la moto en destaquem un focus circular grafiat amb el canó de pistola que apareix a la introducció de cada pel·lícula de 007, i diverses peces en fibra de carboni que recorren la construcció de la màquina, rematada amb un carenat i un colí que són repassats per unes línies daurades, pintades a mà, que fan joc amb els colors del logotip de la marca.

🟢 Pneumàtics de moto nous a bon preu! 🟢 Motorista, si no els vols muntar tu, te’ls posen a un taller proper 💪
🟠 Calcula també un bon preu per l’assegurança de la moto . 😜 🟠

Pel que fa al model de moto en si, aquest es fonamenta en la Triumph Speed Triple 1200 RR de la temporada anterior, que desenvolupa 180 cv en un tetracilíndric de 1160 cc i 125 Nm de par màxim. La nostra protagonista munta elements que ofereixen molt bones prestacions, com ara les pinces de frenada Brembo Stylema amb sistema de frenada combinada accionats per una maneta Brembo MCS, suspensions semi-actives Öhlins Smart EC 2.0 i pneumàtics Pirelli Diablo Supercorsa SP V3

Electrònicament, aquesta Bon Edition munta una pantalla TFT a tot color amb el sistema My Triumph, ABS, cinc modes de conducció i control de tracció optimitzat per traçar revolts, il·lumnació full LED, sistema Keyless complert i el canvi ràpid bidireccional Triumph Shift Assist.

Aquesta Triumph Speed Triple 1200 RR Bond Edition aconsegueix fondre en un mateix cos l’elegància, el detall, la potència, el progrés mecànic i electrònic i una plena vocació per la conducció esportiva, amb u preu de venda de 25,695€, una xifra no tant exagerada si tenim en compte el número d’unitats que es fabricaran, i l’increment del preu que poden experimentar aquestes unitats amb el temps.  

Exit mobile version