Joan Pedreró anirà al raid 1000 Dunas amb una Harley-Davidson Pan America

0
14

Després de guanyar la Baixa Aragó en la categoria Maxi-Trail, el pilot de Canet de Mar, experimentat en competicions d’enduro i raids (d’entre les quals el Dakar), participarà al raid 1000 Dunas, i ho farà també amb la Harley-Davidson Pan America.

Aquesta competició consisteix en un raid de 7 dies pel desert en moto, el recorregut del qual és un 90% fora de pista. És un raid de navegació exigent per a roadbook que s’inicia a la ciutat de Granada, creua el Mar Mediterrani i atravessa les zones més desèrtiques del Marroc, arribant fins al desert de Merzouga per finalitzar altre cop a Granada. Durant la competició, els pilots comptaran amb el suport i seguiment dels organitzadors de l’esdeveniment.

Al llarg del recorregut els assistents hauran de suportar temperatures extremes i fins i tot trams de neu, a més de les llargues etapes desèrtiques pel Marroc.

El pilot català participarà dins de la categoria Elite Raiders, la més exigent de les disponibles: Classic, Trail, Hard Trail, Adventure, totes aquestes de 1500 km, la Pro de 2.000 km, i la Elite de 2.500 km. Aquesta categoria està pensada, segons expliquen els organitzadors, fonamentalment per a pilots professionals, que al llarg de 7 etapes i 2.500 km d’especials, han de realitzar la prova amb una moto d’enduro preparada o amb una moto rally.

Serà tot un repte afrontar-la amb una moto tant pesada com la Harley-Davidson Pan America completament de sèrie, que malgrat estar demostrant ser una maxi-trail polivalent i dura, no està dissenyada per fer raids com aquest. La competició tindrà lloc del 22 al 29 d’octubre d’aquest 2022.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here