Per què és important recórrer a un advocat després de patir un accident automobilístic?

0
16

Què pots fer si et veus implicat en un accident múltiple? Tots en algun moment ens podem veure involucrats en un accident automobilístic, especialment en anar amb moto de nit.

Malauradament, aquests esdeveniments no es poden preveure i de vegades no depenen del tot de nosaltres. Una de les circumstàncies més delicades en què podem quedar exposats a la via és el xoc en cadena. Aquest tipus d’accidents són més comuns del que es creu i la majoria no sap com s’ha de reaccionar, a qui cal acudir, els qui es consideren culpables i qui ha de respondre pels danys del vehicle. És per això que avui us aclarirem algunes inquietuds que podries tenir respecte al tema.

Primer de tot, què és un xoc en cadena?

El xoc en cadena o accident múltiple, és aquell en què es veuen involucrats més de dos vehicles que circulen un darrere l’altre. Aquests tipus d’accidents són més comuns del que creiem i ocorren més que tot en semàfors o embussos. És un dels accidents automobilístics més confusos i desastrosos que es puguin presenciar, ia causa del gran nombre d’involucrats, els danys materials i humans són més alts del que és normal.

Per la magnitud de l’accident, es poden crear dubtes a l’hora d’identificar el responsable del xoc. Els xocs en cadena es caracteritzen per afectar diversos vehicles alhora. Considerem el següent escenari: Imagina que estàs conduint per la carretera i et trobes amb un embotellament inesperat que t’obliga a frenar sobtadament.

És possible que l’automòbil que condueix darrere teu no reaccioni a temps i col·lisioni amb el teu vehicle. Això creés un efecte dòmino i et farà que xoquis amb la interlocutòria que està davant teu. Un assumpte realment complicat no? Ara potser t’estàs preguntant, si et trobes en una situació similar, què és el que has de fer? Primer heu de considerar contractar advocats accidents de trànsit, els quals estan especialitzats en aquest tipus d’incidents i podran assessorar el vostre cas de manera més segura i professional, i garantint la màxima indemnització.

A banda d’assegurar indemnitzacions justes, la feina d’aquest tipus d’advocats consisteix a vetllar per la salut i el benestar dels lesionats a l’accident. També s´encarregaran d´aconseguir el millor tractament mèdic per als afectats, minimitzant les seqüeles físiques provocades per l´accident i assegurant l´eventual recuperació de les víctimes. El segon que cal fer és adquirir una oferta motivada per al cas. Què significa una oferta motivada en un accident de cotxe? Una oferta motivada és un document mediador entre l?asseguradora i la víctima d?un accident de trànsit, en el qual es presenta una proposta d?indemnització.

Quan les companyies d’assegurances reben una reclamació d’indemnització derivada d’un accident de trànsit, és més fàcil comprendre les circumstàncies de l’accident i fer-se càrrec de les despeses relacionades amb danys materials o personals dels involucrats.

A continuació, podràs veure la informació que l’oferta motivada ha de contenir per ser aprovada:

· L’oferta s’ha de fer mitjançant un document formal que contingui una proposta d’indemnització d’acord amb els danys personals dels interessats i els danys materials que hagi pogut causar l’accident.

· Ha de proporcionar detalls i justificacions que expliquin detalladament a l’interessat a què corresponen les quantitats que s’estipulen al document.

· L’oferta ha d’incloure tots els documents, informes i qualsevol altra informació necessària per a l’avaluació de danys, així com les dades en què l’oferta es basa per determinar la suma de la compensació.

· En cas de danys personals i materials, l’avaluació i la indemnització oferta a l’un i l’altre s’ha de confirmar per separat.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here