Site icon Motoristes.cat

Husqvarna Norden 901 Expedition

La Husqvarna Norden 901 Expedition és una variant més robusta de la Husqvarna Norden 901 i ha estat agregada a la línia de 2023.

Aquesta motocicleta de tipus trail compta amb atractius accessoris d’alta qualitat que milloren la facilitat d’ús i destaquen en la presentació. El seu sistema de suspensió és especialment rellevant, amb un conjunt de WP XPLOR de recorregut llarg (240 mm en tots dos eixos en comparació dels 220/215 mm de les WP Apex i una forquilla de 48 mm en lloc dels 43 mm de la variant estàndard), que li brinden capacitats off-road més excepcionals i ajustables en compressió, extensió i precàrrega per adaptar-se a qualsevol tipus de terreny o preferència del pilot.

La versió ‘Expedition’ també es destaca pel seu esquema de colors distintiu que ressalta el seu esperit aventurer. A més, inclou alguns accessoris de sèrie com els punys i el seient calefactats ajustables, molt apreciats pels que utilitzen la moto en climes freds, així com una nova pantalla parabrises Touring que brinda més protecció al conductor i fa que viatjar sigui més còmode.

Els motoristes més aventurers apreciaran el set de bosses laterals preinstal·lades que es fusionen perfectament amb l’estil de la moto i brinden una capacitat d’emmagatzematge de 36 litres.

Per millorar la comoditat de l’usuari i el manteniment de la motocicleta, aquesta ve equipada de sèrie amb un cavallet central, un protector del motor i una unitat de connectivitat. Amb l’aplicació Ride Husqvarna Motorcycles al telèfon intel·ligent, l’usuari pot connectar la moto mitjançant Bluetooth i accedir a funcions com mapes descarregables, navegació turn-by-turn, gestió de trucades entrants i sortints i actualitzacions d’informació del trànsit en temps real. Al manillar, també es pot controlar la selecció de música i el volum.

Pel que fa a les assistències electròniques, la Husqvarna Norden 901 Expedition té els modes Street, Rain, Offroad i Explorer (opcional a l’estàndard). A més, compta amb ABS en corba desconnectable i mode Offroad, canvi ràpid i embragatge anti-rebot PASC.

La Husqvarna Norden 901 Expedition conserva el seu motor bicilíndric de 889 cc que genera 105 cv de potència i 100 Nm de torque, ubicat en un xassís multitubular d’acer al crom-molibdè. Les rodes tenen llantes de ràdis sense càmera, amb una roda davantera de 21″ i una del darrere de 18″, equipades amb pneumàtics Pirelli Scorpion Rally STR. El dipòsit continua sent de 19 litres, cosa que promet una autonomia de fins a 400 km.

Exit mobile version