Site icon Motoristes.cat

El Museu Moto Bassella prorroga l’exposició “+Derbi: dels carrers als circuits”

Fotografia de Joan Carles Orengo

Després de l’èxit aconseguit des de la seva inauguració el passat mes de novembre, el Museu Moto Bassella ha decidit prorrogar l’exposició temporal dedicada al centenari de Rabasa – Derbi fins a finals d’Octubre 2023.

La mostra, recull uns cinquanta mítics models, des dels inicis de bicicletes Rabasa i la singular S.R.S, fins als populars escúters de finals dels anys 90. Dividida en dos àmbits, motocicletes de sèrie i unitats de competició, permet al visitant fer un repàs per l’evolució de la marca, passant pels primers models de 250 i 350, les mítiques Antorcha o la supervendes Variant, entre molts altres ciclomotors i models emblemàtics.

Fotografia de Joan Carles Orengo

Dins de les motocicletes de carreres, destaquen diferents evolucions de les mítiques R.A.N i diversos exemplars únics, com la Derbi 4 cilindres, la 80cc GP amb la qual Jorge Martínez Aspar va participar al Mundial de 1989 o alguns prototips de motocròs de Toni Elias.

NOVETATS INTERESSANTS PER AQUESTS MÉS DE 6 MESOS DE PRÒRROGA

Durant aquests mesos de pròrroga, el Museu Moto Bassella té previst organitzar diferents activitats, com una jornada tècnica amb Cessar Rojo i Jorge Martínez Aspar el pròxim dijous 25 de Maig. 

També s’incorporaran algunes unitats molt singulars de la primera època de Derbi i diferents prototips i curiositats localitzades recentment.

Per veure més informació sobre l’exposició fes clic aquí

Exit mobile version