Site icon Motoristes.cat

Resultats Moto Explora 22/04

Una crònica del fundador de MotoExplora @X04N

Com diuen en castellà: “Más vale tarde que nunca”.

Aquí teniu una petita crònica de l’esdeveniment des del punt de vista de l’organitzador.

El 22/04 va tenir lloc el primer esdeveniment Moto Explora del 2023, amb el punt de sortida al restaurant els Torrents, a Castellgalí.

L’esdeveniment l’organitzo jo, amb ajuda puntual de família i amics quan necessito més de dues mans. L’últim esdeveniment que vaig organitzar va ser el 2016, i aquest cop a més faria servir uns dispositius GPS dissenyats i fabricats per mi mateix… els nervis estaven molt, molt alts. La nit abans vaig dormir tan sols dues hores, acabant de repassar els dispositius i la resta de coses.

El matí va començar una miqueta estressant, tothom vol arribar ben d’hora així que 15 minuts abans de l’hora establerta ja teníem participants preparats per la verificació administrativa! Això, i el fet que nosaltres no vàrem poder arribar tant d’hora com ens hauria agradat, va fer que l’inici fós un pel estressant. També vàrem tenir algun petit problema amb les bateries dels dispositius GPS (això tampoc va ajudar) però ho vàrem poder solucionar ràpidament i crec que, tot i jo anar bastant estressat, de cara al participant tot va anar bastant rodat.

Un cop tots els participants van dur a terme la verificació administrativa, recollir els dispositius, recollir la bossa de l’explorador i prendre un cafè i una pasta, ens vam posar mans a l’obra amb un breu brífing per recordar el funcionament de l’esdeveniment i respondre algunes preguntes que podien sorgir (per mes info sobre l’esdeveniment:  info-motoexplora ). No sóc especialment conegut per parlar bé en públic, així que m’agradaria demanar disculpes als participants pel “tostón” .

Després del breu brífing ja vam començar a donar la sortida a les més de 30 motos que es van animar a participar.

La sortida va anar molt rodada, només un dels equips va tenir un petit problema amb el dispositiu, que no agafava senyal GPS. El vam substituir per un de recanvi i tots van poder prendre la sortida sense més incidències.

El matí va ser molt tranquil per a mi, amb l’excepció d’un dels dispositius que es va apagar a mitja ruta (l’anàlisis posterior em va permetre descobrir un petit defecte que ja està solucionat en tots els dispositius de cara al pròxim esdeveniment). L’equip en qüestió va poder seguir l’esdeveniment a còpia d’enviar-me per whatsapp fotos dels punts de control pels que passaven i, posteriorment, els vaig adjudicar uns punts addicionals per compensar el temps perdut.

Durant el matí els organitzadors i el fotògraf ens vàrem acostar fins al punt de control fantasma, on ens va agradar descobrir que molts dels equips n’havien descobert la localització secreta!

A l’acabar el temps disponible, tots els participants van arribar al restaurant (destacar que ni un sol dels equips es va passar del temps establert! Fantàstica planificació per part de tots els participants!). A l’arribar vàrem recollir els dispositius, anotar les puntuacions i retornar la fiança.

Després vàrem poder gaudir d’un dinar fantàstic (encara que jo no en vaig menjar gaire, pels nervis) i vam fer el sorteig dels productes dels patrocinadors.

Vull agrair a tots els participants i en especial a CatalunyaRoadbook.cat i a UniversoMoto.com que confiessin en nosaltres després de més de cinc anys sense organitzar cap esdeveniment. També vull agrair a Sergio de @Digital.Riderz el treball que va fer de fotògraf, és un crac de la fotografia i de les motos.

En resum, l’esdeveniment va anar força bé, ja hem anotat diverses coses que podem millorar de cara al proper, que serà al setembre, i tenim moltes ganes de començar a treballar-hi.

A continuació us deixo els resultats del primer classificat:

[MEDIA=googlesheets]e/2PACX-1vTWqc_Yyv40y9RnEt39_D2jRbxtlfKPK1o9tAyVFUpHr4oSKQxKlnDyXdgjcBxLxMveDVLiyHdXMHb-[/MEDIA]

La resta de resultats els podeu trobar a l’enllaç a continuació:

https://www.motoexplora.cat/resultats-bcn-nord-22-04-23/

I la resta de fotos les podreu trobar en aquest enllaç:

https://www.motoexplora.cat/imatges-bcn-nord-22-04/

Si teniu alguna pregunta, crítica o comentari, endavant

Exit mobile version