S’apropa la Crom Ride Girona 2023!

0
9

La setena edició de la Crom Ride ja té data. Els pròxims 30 de juny i 1 de juliol, us espera de nou la ruta motorista organitzada però lliure que privilegia el gaudi de rodar al teu ritme pels trams gironins més motards i els escenaris més icònics del Pirineu.

La Crom Ride Girona mai no és un repte de resistència personal: el ritme és lliure i distès a voluntat, i el recorregut entre els controls de pas, tot i que podreu seguir la ruta lliurada per la organització bé en trac de GPS, o bé en sistema per Road-Book, és igualment el triat per cadascú.

Amb els suports del Patronat de Turisme de la Costa Brava i Pirineu de Girona i del Servei Català de Trànsit, la sortida serà, com sempre, des del pavelló de Fontajau de Girona capital.

Enguany, la Crom Ride planteja de nou una ruta circular no competitiva i en carreteres obertes de més de 500 km per les comarques centrals gironines i el Pirineu. La podreu gaudir sols, amb acompanyant, o amb el vostre grup, i, com sempre, el repte proposat serà segellar el Carnet en tots els punts de Control de Pas.

Les inscripcions estaran obertes fins al 4 de juny i la Crom Ride us ofereix la possibilitat d’inscriure-us en conjunt per a facilitar sortir plegats.

La general té un preu de 65 € i inclou el recorregut de la ruta, el carnet de pas, el dorsal, els regals de benvinguda, l’esmorzar, i el sopar del dissabte 1 de juliol… a més del regal de “finisher”! Els 30€ addicionals dels acompanyants inclouen també els àpats i els regals.

A més de la ruta de dissabte, la Crom Ride us convida a passar tot el cap de setmana a Girona: al Pavelló de Fontajau s’hi celebrarà el divendres 30 de juny, com en cada edició, un animat “Village Crom Ride Girona 2023”, que serà el punt de trobada i recollida d’acreditacions. A l’exposició de marques col·laboradores hi trobareu productes i novetats, proves dinàmiques de motos, i cursets de conducció del SCT, s’oferiran recanvis i control de pneumàtics, i també hi haurà un complet servei de bar.

Això sí, dissabte dia 1, de bon mati, després de l’esmorzar proporcionat per la Crom Ride, començarà la ruta cap els cinc Controls de Pas que menaran a Fontajau cap a mitja tarda, on tots els “finishers” podran gaudir del sopar de benvinguda.

Podeu trobar tota la informació de la Crom Ride al web www.cromride.cat i a les xarxes socials Facebook, Instagram i Twitter (@cromride).

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here