• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Diaris de manteniment de la moto

Un espai per compartir l'evolució mecànica, portar els manteniments de la moto al dia i compartir-ho amb els altres companys.

Mecànica Diari de manteniment de la moto

Bon dia! Obrim aquesta secció de manteniments dedicada a portar un seguiment públic de l'estat, manteniments i evolució mecànica de la vostra moto. Tant si el manteniment el realitza un mateix com si el fa el mecànic, pot ser interessant recopilar-ne i compartir-ne un dietari, especialment pel que fa al contrast d'opinions i experiències amb altres companys que poder conèixer o haver tingut el mateix model de moto o similar.

Suggerències de dades per aquest tipus de fils:

  • KM...
 

Mecànica Diari de manteniment X-ADV Roger

Bones! Aprofitant que he decidit rescatar aquest compte del fòrum, he decidit obrir un fil per anar comentant els manteniments, revisions i novetats al voltant de la moto nova, una X-ADV del 2022.

19 de novembre 2022​

  • Inici rodatge, durant 1000 km segons concessionari, tot i que el manual de la moto en requereix només 500, realitzo una conducció sense accelerades ni frenades busques (com indica també el manual) i procuro realitzar aquests km amb una relació de canvi de...
 
Última edició:

Mecànica Kawasaki Versys de l'any 2009

Avui ha tocat Netejar i engreixar la cadena

Aquest any SSMM els Reis Mags d'Orient em van portar aquesta joguina
Caballete


Per fi, avui he tingut l'oportunitat d'estrenar-ho, com que no tinc la sort de tenir garatge a casa, he hagut d'esperar a poder coincidir amb el meu amic per poder ocupar casa seva.
La Kawasaki Versys de l'any 2009, ni té, ni es pot instal·lar cavallet central, el que crea dificultat a l'hora de fer algunes feines, fins ara feia servir una peça com aquesta col·locada...