• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Ruta en moto NordKapp

Loxicdelamola

Loxicdelamola

Com es caminava?
28 Jun 2020
211
541
Premis
7
Lleida
Moto
Moto Guzz V85TT
Twitter
loxicdelamola
Bones, em qualsevol moto es pot anar a tot arreu, pero per un viatge que son pel cap baix 12000 Km, se ha de tenir en compte que et duren las gomes , cada quan has de cambiar el oli etc...

Salut
D acord estic amb tú i que cal planificar (y)
Us fico un youtube, que segur que molts heu vist. La de coses que fa la penya.

Salutacions
 
  • Like
Reaccions: Pep Aràgo
Terry

Terry

Nouvingut
6 Des 2020
3
3
Premis
3
Cubelles
www.instagram.com
Moto
CRF1100L AFRICA TWIN Adventure Sports.
Twitter
voltarcat
Ostres doncs jo la veritat és que també havia pensat fer aquesta ruta el 2021.
Suposo que les dates més indicades són Juny/Juliol i estava mirant si la meva Honda NC 750 x és indicada per aquest viatge.

Pel que fa a ruta anant per suècia són uns 4.500 km i a part entres a Noruega al tram final; cosa que fa més barat el viatge. Per mi seria aquesta la opció ideal.
Pel que fa al tipus de viatge que jo buscaria seria fer la màxima tenda de campanya i anar parant cada parell de dies per dutxa i carrega de mòvils. En definitiva la màxima aventura possible sempre en Road.
Estaré atent a aquest grup per apuntar-me si puc al viatge.
La tenda es millor no agafarla pels paísos nordic, els campings es millor agafar els hytters.
 
  • Like
Reaccions: Pep Aràgo
Sanodrac

Sanodrac

Motoaddicte
Youtuber
20 Feb 2020
123
250
Premis
9
Barcelona
www.youtube.com
Moto
BMW F800GS
Jo també tenia pensat anar a NordKapp el 2021 i ara que m'han jubilat a la força no tindre problemes de dates.
La meva intenció era anar sol i al meu aire per no enderrerir a ningú, soc molt tranquil conduint i fer-ho en 20 o 25 dies de finals de juny i principis de juliol.
Ahhh i res de tendes i fogonets, minims bungalows o cabanes de les que trobes per la carretera a Suecia o Noruega.

Salut
Jo tinc el viatge preparat, ja que anava a fer-lo al juny/juliol de 2020 i com a mínim, crec recordar, que vaig calcular 30-40 dies per anar "tranquil" fent dies de descans i fins i tot algun dia fer turisme.

Desconec si tots els que us esteu plantejant fer aquest viatge heu viatjat més de 4-5 dies en moto. El meu consell, en la meva poca experiència, (1 transpi, 2 viatges de 17 dies) és que és una pallissa conduir 15 dies seguits XD jo pararia cada 3-5 dies en funció de la fatiga. Però això ja cadascú sap el seu "aguante" sobre la moto i depèn també molt dels kms que facis, és clar.
 
  • Like
Reaccions: Serra i Pep Aràgo
Sanodrac

Sanodrac

Motoaddicte
Youtuber
20 Feb 2020
123
250
Premis
9
Barcelona
www.youtube.com
Moto
BMW F800GS
30-40 dies per anar "tranquil" ??? Dues estar jubilat o ets un privilegiat, per poder estar 40 dies de ruta!!
Es es així quina sort la teva, jo ho haure de dizar en estirant molt 20.. i de dormir al terra ni de conya que temin una edad.

Salut
Hahaha no! Per això mateix ara no em plantejo el viatge. L'anava a fer en un impás de canvi de feina.
 
  • Like
Reaccions: Serra i Pep Aràgo
Roger X-ADV

Roger X-ADV

Residència habitual: Sobre Rodes
Editor Wiki
18 Oct 2015
1.240
2.183
Premis
10
Moto
Honda X-ADV
Està el tema fotut com per fer plans a dia d'avui, per no saber, no sé ni si podré conservar la moto :cry:
Si home si! Ara mateix es fa difícil al tenir-la parada, però amb el temps tot tornarà al seu lloc, almenys pel que fa a la mobilitat, així que de ben segur que d'aqui no tant les podrem tornar a gaudir (y)
 
Xavi Canyo

Xavi Canyo

Residència habitual: Sobre Rodes
23 Oct 2020
1.171
2.530
Premis
10
Barcelona
Moto
BMW C650 Sport
Si home si! Ara mateix es fa difícil al tenir-la parada, però amb el temps tot tornarà al seu lloc, almenys pel que fa a la mobilitat, així que de ben segur que d'aqui no tant les podrem tornar a gaudir (y)
Sortir intento sortir cada dia, encara que sigui per la city +/- 10km, el problema és que hem queden un munt de quotes per pagar i la feina no va massa bé, estic en ERTE i tinc més despeses que ingresos a dia d'avui. Tot i això si van maldades, encara tinc la X8/400 de reserva ;)
Sigui com sigui estic segur que millor o pitjor m'en sortiré i si cal aniré amb una moto Feber ??
 

Adjunts

  • 1.JPG
    1.JPG
    37,1 KB · Visites: 81
F

Fast Juanjo TMG

Nouvingut
27 Des 2020
6
35
Premis
2
@Serra totes les opcions son valides, pero jo me he plantejat anar a NordKapp, i el que es vulgui apuntar serà molt ben vingut perquè no em ve gens de gust anar sol.
Els Alps están aquí al costat, i es un altre tipus de viatje.

Salut
Hola company perdona la intromissió2012 05 17 120534. Anar a Nordkap es una sortida que val una vida, quan tornis pensaràs que no has vist prous llocs, però es que mai els acabaries. L'estança als bungalows dels càmpings es la més encertada com us ha dit un company. Us ha d'agradar molt anar en moto perquè no hi ha descans si teniu poc temps i si aneu en grup sortiu abans a fer proves, tots som bones persones però la sortida ha de tenir un ritme homogeni i que tothom la gaudeixi. Salut
 

Fils similars