• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Anem de ruta, però.... Esmorzar, també!

Carreteres, curves i un àpat, es la millor sortida.

Compartir aquest Grup de Rutes

Dades

Categoria
Grups de Rutes Onroad
Membres en total
43
Esdeveniments en total
5
Total de debats
1
Visualitzacions en total
10K
Àlbums en total
0
cargols2rodes

cargols2rodes

Actualitzat restaurant i carta del 1 d'abril per fer una ullada de la proposta gastronomica
FormigaAtòmica
FormigaAtòmica
Hola! No trobo on hi ha el menú no hi ha apuntat. Jo vull venir però no sé on posar-ho ni triar el menú. També sé que hi ha més gent interessada que tampoc jo troben. Aquesta web em fa tornar boig
GEORGECAT
GEORGECAT
Ídem....:unsure:
  • Like
Reaccions: cargols2rodes
cargols2rodes
cargols2rodes
@GEORGECAT @FormigaAtòmica teniu que clicar sobre esdeveniments, després dintre entreu a l'esmorzar del dia 1, una vegada dintre veureu tot el menú i més a dalt tens una pestanya que posà.... Tens intenció en participar en aquest event, doneu a cambiar i agafeu les vostres opcions. Solament per asitir.
cargols2rodes
cargols2rodes
Ja penjat el el formulari per demanar el menú, esta dintre del esdeveniment, si teniu problemes contacteu amb mi.