• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Anem de ruta, però.... Esmorzar, també!

Carreteres, curves i un àpat, es la millor sortida.

Compartir aquest Grup de Rutes

Dades

Categoria
Grups de Rutes Onroad
Membres en total
43
Esdeveniments en total
5
Total de debats
1
Visualitzacions en total
10K
Àlbums en total
0
cargols2rodes

cargols2rodes

Bona nit,

Gràcies novament per participar en el esmorzar que vàrem fer a les terres de Lleida.

Parlant amb tots vosaltres, i veient les dificultats per arribar-hi a les notícies i notificacions, he creat (ja hi era) un canal al telegram.

Solament servirá per informar dels nous events, i que tingueu notícies per si no podeu entrar al web.

No es per deixar el web, sino per tindré informació actualitzada del moment, i que pugueu entrar al web per formalitzar la vostre participació.

Deixo l'enllaç del telegram per que hos fiqueu, per cert, la entrada al telegram es només per als membres del grup, per tant, solament podrán accedir-hi els que hi som aquí.

Ho faig perquè continuem amb la vida del web, això és un més a més, i que podeu deixar-me els vostres comentaris o queixes al correu electrònic que he creat per aquest grup.

info.esmorzars@gmx.es

També esticcreant un blog perquè pugeu veure les activitats.

Torno a esmentar, que tot és mourà per aquesta web.

L'accés al telegram es:


Ens vèiem aviat.

Salut i gasssss