• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Anem de ruta, però.... Esmorzar, també!

Carreteres, curves i un àpat, es la millor sortida.

Compartir aquest Grup de Rutes

Dades

Categoria
Grups de Rutes Onroad
Membres en total
43
Esdeveniments en total
5
Total de debats
1
Visualitzacions en total
10K
Àlbums en total
0
cargols2rodes

cargols2rodes

Bon dia a tots/es,

Ja estem a prop d'acabar un nou any que ha sigut una transició per conèixer con funciona aquest grup, i sobretot conèixer les meves possibilitats per poder fer els esmorzars que fins ara hem pogut organitzar.

D'ençà que vàrem fer aquest grup en fet tres sortides a diferents parts del país.

Vàrem començar a Tarragona, a la bonica població de Cornudella de Montsant, seguidament, gràcies al nostre amic Albert vàrem anar a Vila-lleons, i per últim durant finals del mes passat a la població de Navès.

Hem voltat per tres de les quatre províncies de Catalunya, primerament Tarragona, seguit de Barcelona, i per últim Lleida, ara ens toca la província de Girona.

Aquest últim esmorzar serà el dia 2 de desembre, alguns direu que farà fred, i jo seré el primer que assumeixo que podrem tindre algun tipus de temps envers, o no!!! però no temin més dates per poder fer-ho.

Malgrat això, ja que és un esmorzar per trobar-nos amb la gent que coneixem, que han sortit a fer esdeveniments, i perquè no, ens agradaria conèixer, si veniu en cotxe no passarà res, és per retrobar-nos i gaudir dels companys abans de final d'any.

Com sempre, i des de la meva filosofia de fer un bon grup de companys que gaudint de les motos i un bon àpat, us animo a participar.

Dit tot això aneu mirant les notícies, subscriviu-vos al blog (tindreu disponible un calendari), per conèixer el lloc, l'hora, i el tipus d'esmorzar.

Qualsevol dubte, podeu escriure al correu electrònic del grup:

info.esmorzars@gmx.es

Gràcies a tots