Grup de Rutes d'Exemple

Aquest grup és una mostra del funcionament dels Grups de Rutes

Compartir aquest Grup de Rutes

Dades

Categoria
Grups de Rutes Onroad
Membres en total
4
Esdeveniments en total
0
Total de debats
0
Visualitzacions en total
652
Àlbums en total
0

Descripció

Bones a tots! Aquest nou sistema de Grups de Rutes en moto permet l'agrupació dels diferents membres de la comunitat, amb la finalitat d'agrupar-se segons els seus interessos i les seves preferències. No és el mateix rodar amb gent que li agrada anar àgil que amb d'altres que prefereixin passejar; o no és el mateix sortir amb un grup de companys amb R's o nakeds, que amb usuaris de 125; com tampoc ho és rodar sovint per pistes enlloc de fer-ho per asfalt. També és una funcionalitat útil per a la organització a l'assistència a esdeveniments, trobades, manifestacions... en les que interessi portar una organització més controlada que la que permet un fil al fòrum; per exemple, es pot crear un grup dels companys de motoristes.cat per assistir a la Crom Ride, o a la Rodibook...

Per aquest motiu, perquè tots som diferents i volem companys que gaudeixin de les motos com nosaltres, hem decidit apostar per aquest sistema a motoristes.cat: la de crear Grups de Rutes en moto amb unes característiques definides i marcades, que establirà qui creï el grup, i que permetrà l'adhesió d'altres companys que acceptaran els criteris de creació del grup i les seves preferències de funcionament. El creador de cada grup pot assignar d'entre els membres d'aquest, els rols de Coordinador i Staff del Grup de Rutes, a fi de facilitar-ne l'organització.

Els grups compten amb un sistema propi i integrat de:
  • Notícies i novetats
  • Esdeveniments
  • Fòrum (Es pot crear, i de crear-se a dins del Grup de Rutes aquest també es generarà dins del fòrum de Grups Dinàmics de Sortides, del fòrum de Rutes, a fi de donar-li la màxima visibilitat)
  • Multimèdia
  • Recursos i fitxers
  • Membres del Grup
Si per algun motiu un grup prefereix establir-se en privat i moderar-ne l'adhesió de nous membres també pot configurar-ho.

Aquesta funcionalitat pretén esdevenir una eina potent de motoristes.cat per facilitar el gaudir de la moto en companyia a tots els seus membres, és per aquest motiu que des de l'administració difondrem de manera especial la formació de nous grups, tant des de les xarxes com des de portada, a fi de facilitar l'adhesió de nous integrants als grups.

Comentar que si el Grup crea un fòrum i aquest és públic, un cop s'hagi creat i, alhora com comentava abans, també generat a la secció de Grups Dinàmics, activarem connexió d'aquest fòrum amb el Discord de Motoristes.cat, a fi de que els nous missatges i fils del vostre grup es rebin també al servidor de Discord (Llevat de voluntat en contrari).

Si teniu dubtes us deixem enllaç del fil del fòrum al respecte, per a que pregunteu el que necessiteu. Deixarem aquest grup creat i de lliure adhesió per a que en proveu el funcionament.

Organització del fòrum

A dalt