• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Media added by Roger

Giant Loop on Instagram: “#throwbackthursday. Who else is missing camping, after a nice day of riding?? ‍♂️
200 Likes, 1 Comments - Giant Loop (@giantloopmoto) on Instagram: “#throwbackthursday. Who else is missing camping, after a nice day of riding?? ‍♂️ . .…”
Són moments difícils, és moment de mantenir-nos units, junts, forts, esperançats. Arribarà el moment en que tornem i ho farem amb més força que mai!
Dia Mundial de la Salut

Dia Mundial de la Salut

  • Roger Roger
  • 7 Abr 2020
  • 0 Comentaris
Motoristes.cat on Instagram: “Celebrem el #DiaMundialDeLaSalut agraïnt, carregats d'orgull, la feina que fan cada hora al llarg de cada dia tots els professionals…”