• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Puntuació per reaccions
2.661

Missatges de perfil Activitat recent Publicant Premis Grups de Rutes Sobre Productes

  • Bona tarda! D'aquí poca estona publicaré una entrada sobre una variació en el funcionament i l'aprofitament del sistema de premis virtuals. Si voleu saber si teniu dret a un adhesiu troquelat del logo de motoristes.cat gratis (10 unitats limitades) estigueu atents al fil.
    • Roger

    i si no el voleu perquè ja en teniu també us interessa, ja que procurarem anar oferint diferents recompenses gratuïtes que siguin del vostre interès
    Aprofitant que de moment estem sense instagram, us animo a fer una ullada de tant en tant a un article aleatori de la Moto Wiki. Sempre hi ha entrades en les que hi podeu fer aportacions, posar millores o completar-ne informació. La wiki va ser un projecte proposat per en @mr_pointer, que també és editor.

    Recordem que teniu diversos Grups de Rutes operatius al fòrum, als que podeu unir-vos i interessar vos per les seves activitats ??

    Què us sembla el nou funcionament del fòrum? A mi em sembla força positiu, ja que potencia molt el dinamisme amb els continguts dels altres companys, I alhora manté una recopilació ordenada de continguts ?
    Bones! Recordeu que teniu disponible la plantilla de navegació fosca, que és especialment útil per navegar de nit o a les fosques:

    S'afegeix el prefix OffRoad arran d'una sèrie de propostes de l' @Arnaubarruera !
    Arran de la proposta del @carlosg , es passen tots els fils de Sortides Obertes ja realitzades, a un subfòrum a banda, a fi de deixar a la vista, només, les sortides vigents!
    Ara podeu participar acreditats com a grup, amb els vostres companys i amics de ruta!
    Ampliem el plaç de participació al concurs de cròniques un parell de dies!
  • Carregant…
  • Carregant…
  • Carregant…
  • Carregant…
  • Carregant…
  • Carregant…