• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Contingut recent de carlesvfr

  1. carlesvfr

    Dubte Intercomunicadors qualitat preu?

    Jo fa temps que penso que estaria bé tenir-ne un parell, però nose si els aprofitaria. Mira, a amazon he trobat aquest per 89 € que té bona pinta https://www.amazon.es/gp/product/B01836MWRG/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1VPA58JLEVNOC& I un de més barat per 49 a aliexpress...
  2. carlesvfr

    Em presento Motard nouvingut a la vista!

    Benvingut!! Jo m'apunto a alguna ruta si us ajunteu uns quants. Aniràs a la Parenoelada de URB's?
  3. carlesvfr

    Benvingut company!! Veig que la cosa s'anima per aquí

    Benvingut company!! Veig que la cosa s'anima per aquí
  4. carlesvfr

    Vídeos Nova venjança d'un motorista

    hahahahahahhaha boníssim. Quin crack el de la moto
  5. carlesvfr

    Dubte Canviar cotxe i moto per moto + gran

    Hola a tots, Fa una temporada que estic pensant de vendre el cotxe (un renault megane, no és gran cosa) i la moto, una vfr de 2003 , per comprar-me una BMW 1200 RT amb pocs anys. El cotxe el faig servir per anar a treballar però és una tasca que pot complir de sobres la BMW, que també em...
  6. carlesvfr

    Bones a tots

    hola companys, em dic Carles i sóc de la zona de Lleida. Som uns quants motoristes que sortim alguns caps de setmana i estaríem encantats de sortir amb gent nova. Ens anem llegint..!!!