• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Contingut recent de Carmeta

  1. Carmeta

    Esdeveniment Rider 1000 -2023 | Rider 1100

    Bon dia! Jo finalment no em quedaré a dormir ja que per sortir a les 11.55h puc anar tranquilament al matí. Gaudiu molt del soparet i de la bona companyia. I sobretot, molt bona ruta per dissabte si no ens veiem!✌??
  2. Carmeta

    Esdeveniment Rider 1000 -2023 | Rider 1100

    Bon dia, modifico llista ja que ja vaig dir que vaig a la 300. Rider 300: - Raulsade - formigaatòmica - GEORGECAT - Jaumenovas - Carmeta Rider 500: - arnausalce (Arnau) + 3 familiars - Fran Mataró + 5 amics - @Davmn - Papi en moto - Mami en moto - joanyjoan Rider 700: - Cargols2rodes i...
  3. Carmeta

    Informació Dificultats amb la navegació pel fòrum

    Hola a tothom! He tornat a posar-me la preferència "fòrum" com ens has indicat @Roger i ara sí que vaig més segura, també és una bona mamera de navegar. Gràcies per la recomanació!?✌?
  4. Carmeta

    Avantatges Nou sistema de premis virtuals

    Hola @Roger ,segons el meu perfil tinc 18 punts, puc optar a l'enganxina? Si és així, ja m'hi pots apuntar, jejeje!?
  5. Carmeta

    Presentació

    Bona nit i benvingut Sergi, aquí fem sortidetes de tant en tant, però també en pots proposar alguna, si et ve de gust! Salut i gasss!✌??
  6. Carmeta

    Anem de ruta, però.... Esmorzar, també!

    Bona nit a tothom, per la meva banda per esmorzar faré: - @Carmeta - galtes de porc a la brasa
  7. Carmeta

    quin és el millor tram de curves que heu fet?

    Hola! Doncs un tram que em va agradar molt va ser la ctra. de Carme (Anoia) cap a la Llacuna. Només l'he fet una vegada, però m'ho vaig passar d'alló més bé! Salut i gasss!✌?
  8. Carmeta

    Esdeveniment Rider 1000 -2023 | Rider 1100

  9. Carmeta

    Em presento D'el Plà d'Urgell

    Benvingut @Ramon "Fosfi" , jo també tinc la CB500X i estic encantada, m'agrada els colors de la teva!?
  10. Carmeta

    Consells Combatre el fred intens amb moto

    Bon dia a tothom! Doncs jo com que soc molt fredolica porto uns guants calefactables, dues samarretes térmiques i una jaqueta de pell i per les cames unes malles, però he de dir que amb aquest fred intens que està fent, no m'ha vingut gens de gust de sortir a fer ruta. Si no quedés més remei que...
  11. Carmeta

    Esdeveniment Rider 1000 -2023 | Rider 1100

    Llistat de participants : Rider 300 Rider 500 - Carmeta Rider 700 Papi en moto Mami en moto Rider 1100 Aneu-vos apuntant :)
  12. Carmeta

    Anem de ruta, però.... Esmorzar, també!

    Cargols2rodes i parella @Carmeta
  13. Carmeta

    Em presento Fina

    Benviguda @Fina, anem sumant dones al grup! Salut i gasss!:cool:✌️?️
  14. Carmeta

    Ruta en moto Esmorzar a Cornudella de Montsant

    Bon diaaa a tothom, uueee això ja s'anima, ja som uns quants més @cargols2rodes! Ja sabeu que jo soc més lenta que vosaltres, per tant jo aniré fent al meu ritme i així gaudirem tots!?✌?
  15. Carmeta

    Ruta en moto Esmorzar a Cornudella de Montsant

    Hola @jordiTR63 és el dissabte 12 de novembre, és a dir, dissabte que ve! Espero que ara ja puguis quadrar bultos Ikea amb esmorzar Cornudella...??✌?