• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Contingut recent de cegmorrys

  1. cegmorrys

    Palanques de fre/embragatge per la moto

    Hola i merci pels consells. @Pep Aràgo miraré les que dius i potser provo amb aquestes per veure si són millors. @Serra el tema és que jo volia ficar unes millors que les originals ja que no són regulables. És per això pel que vaig comprar unes de noves. Salutacions.
  2. cegmorrys

    Palanques de fre/embragatge per la moto

    Bon dia a tothom, Volia realitzar una pregunta per veure si la saviesa de motoristes.cat em pot resoldre el dubte. La meva moto és una Honda NC 750 x del 2018. Fa ja dies havia comprat un joc de manetes noves específiques per la meva moto (adjunto captura) a AliExpress. Ho vaig fer així perquè...
  3. cegmorrys

    Ruta en moto NordKapp

    Ostres doncs jo la veritat és que també havia pensat fer aquesta ruta el 2021. Suposo que les dates més indicades són Juny/Juliol i estava mirant si la meva Honda NC 750 x és indicada per aquest viatge. Pel que fa a ruta anant per suècia són uns 4.500 km i a part entres a Noruega al tram final...
  4. cegmorrys

    Un altre que es presenta

    La veritat es que és una moto molt pràctica, amb un consum molt baix i amb molta polivalència.
  5. cegmorrys

    Un altre que es presenta

  6. cegmorrys

    Un altre que es presenta

    Gràcies a tots. PD: mirant el canal de JordiTR ara mateix!
  7. cegmorrys

    Un altre que es presenta

    Bon dia, Em presento, el meu nom és Francesc i sóc de Barcelona. La meva moto és una Honda NC 750 x i gairebé fa dos anys que la tinc. És un plaer formar part de la comunitat de motoristes.cat. Salutacions.