• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Contingut recent de Grizzlybeard

  1. Grizzlybeard

    Mecànica Montesa Impala

    Que xulo, tant de bo tingués l'espai per poder fer una cosa semblant... Etiqueta bé a l'hora de desmuntar, per quan tornis a muntar saber que és cada cosa. Ja aniràs ensenyant com avança el projecte.
  2. Grizzlybeard

    Em presento Soc el Llorenç

    Benvingut
  3. Grizzlybeard

    S'apropa una tempesta perfecta (al garatge)

    Tremenda, enhorabona i a disfrutarla... ????✌️
  4. Grizzlybeard

    Ruta en moto Què heu fet avui?

    La teràpia de la moto, poques són tan efectives, tot comença per un primer pas i només hi ha una direcció, endavant sempre. Me'n alegro molt per tu.
  5. Grizzlybeard

    S'apropa una tempesta perfecta (al garatge)

    HONDA XL 750 TRANSALP......... :unsure:
  6. Grizzlybeard

    Consells De Barcelona a Andorra

    Dons u tens tot controlat, només falta fer la maleta ??...
  7. Grizzlybeard

    Consells De Barcelona a Andorra

    Això si, pensa que a Andorra no tens Roaming, para abans d'entrar per buscar allotjament.
  8. Grizzlybeard

    Consells De Barcelona a Andorra

    Bon dia, jo a la moto l'hi miraría que, els neumàtics estàn en bones condicions, pastilles i discs de frens també i nivell d'oli, omplir el dipósit i a fer kilometres. Jo tot just he tornat d'Italia tot sol i si que et recomano, no tenir pressa, anar parant ni que sigui per fer fotos cada hora...
  9. Grizzlybeard

    Ruta en moto A Mandello del Lario amb una MG V7

  10. Grizzlybeard

    Ruta en moto A Mandello del Lario amb una MG V7

    Gràcies company, si que ha estat una gesta si, ara bé, si alguna vegada em compro unaltre moto guzzi, hi penso tornar, les carreteres per las que he passat son perfectes, si hagués parat cada cop que veia unes vistes espectaculars, encara hi sería per allà... Un viatge per recordar...
  11. Grizzlybeard

    Ruta en moto A Mandello del Lario amb una MG V7

    6 dies i 2400km despres, tornem a ser casa.
  12. Grizzlybeard

    Dubte Komobi??? O con enregistrar rutes

    No et vull enganyar però crec que em va costar 54€ per un any, també pots comprar una setmana premium per 7€, és molt probable que no torni a comprar, em vaig deixar endur pel hype del viatge ??
  13. Grizzlybeard

    Ruta en moto JA TENIU PLANIFICADES LES VACANCES?

    La intenció és marxar el 26 de Juny, es un dilluns, espero evitar una mica la massificació turística, pero si veig que es fa molt pesat me'n torno per l'interior.
  14. Grizzlybeard

    Ruta en moto JA TENIU PLANIFICADES LES VACANCES?

    Cap a Itàlia... Més o menys aquesta ruta....
  15. Grizzlybeard

    Dubte Komobi??? O con enregistrar rutes

    Si si es una app, jo es el que faig servir perque la uso de gps, la versió gratuita ja es molt completa, et fa circuits i pots triar si vols moltes curves o gens, ara m'he fet premium perque a finals de mes vaig cap a Italia i he preparat les rutes amb el calimoto, sent premium tens tambe els...