• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Contingut recent de Marc_DC

  1. Marc_DC

    Ruta - BCN 'CONOS BCN'

    Per mi, genial!
  2. Marc_DC

    Ruta - BCN 'CONOS BCN'

    Ei! Apunteu-me, que aquestes sortides de tranquis sempre m’han agradat :)
  3. Marc_DC

    Taller obert?

    Moltes gràcies a tots! Això sí que és eficàcia!! Dilluns a primera hora Començo a trucar :)
  4. Marc_DC

    Taller obert?

    Molt bones! Coneixeu algun taller que estigui a prop de BCN i que obri la setmana que ve? Necessito posar pastilles de fre noves a la meva Speed Triple i m’he despistat amb el calendari...tothom tanca just avui! Una abraçada!
  5. Marc_DC

    Em presento! (Un Espluguí pel fòrum)

    Moltes gràcies!! ;)
  6. Marc_DC

    Em presento! (Un Espluguí pel fòrum)

    Moltes gràcies! És tot un plaer veure el bon rotllo que hi ha en aquest fòrum! Algun dia m'hauré d'atrevir a portar-la a un circuit...de ben segur que allà aprens moltíssim i li treus un bon rendiment a la moto :D Salut i ens veiem per les carreteres!
  7. Marc_DC

    Em presento! (Un Espluguí pel fòrum)

    Moltes gràcies Jordi! :cool:
  8. Marc_DC

    Em presento! (Un Espluguí pel fòrum)

    Gràcies Serra! La veritat és que li queden genial, i en persona guanya moltíssim ja que és un gris mate molt xulo i molt ben acabat! :love:
  9. Marc_DC

    Em presento! (Un Espluguí pel fòrum)

    Doncs a veure qui s'anima i m'acompanya!! ;)
  10. Marc_DC

    Venc Suzuki SV 650 S

    Bones companyes i companys, Ara que m'he comprat la Speed Triple R, poso a la venda la meva Suzuki SV 650 S. Em fa força pena desfer-me d'ella, però més pena em faria tenir-la aparcada eternament i omplint-se de pols. La moto és del 2006 i ha fet un recorregut total de 97.000 km. Ha estat el...
  11. Marc_DC

    Em presento! (Un Espluguí pel fòrum)

    Bona tarda companyes i companys, Sóc en Marc, d’Esplugues de Llobregat, i crec que després de mesos llegint-vos i seguint-vos a les xarxes, ja va sent hora de fer una presentació com cal. Fa 8 anys que tinc moto. Vaig començar amb una Suzuki SV 650 S blava del 2006 i poc a poc he anat aprenent...