• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Contingut recent de Ray Fields Rider

  1. Ray Fields Rider

    Ulleres protecció moto

    Estètiques zero, però l'altre dia m'haurien anat genial. Un jardiner desbrossant al costat de la carretera, i jo amb la visera pujada. Em va entrar una pedreta i em va fotre una hòstia al pòmul que vaig anar amb la marca 3 dies. Això sí, repeteixo: lletges a matar!😂😂
  2. Ray Fields Rider

    Suport GPS / mòbil de quadlock

    Hola company. El Quadlock t'aguantarà. Jo no faig offroad, però fa anys que el faig servir i he anat per carreteres ben espatllades. L'únic cop que m'ha caigut el mòbil és perquè no el vaig posar bé. Això si: ni amb el antivibration dampener m'he salvat de carregar-me dos estabilitzadors de...
  3. Ray Fields Rider

    Porra Moto GP 2024 !!!

    Vols dir que no he fet cap punt, jo? Si he encertat el Marquez i l'Acosta.😳
  4. Ray Fields Rider

    Porra Moto GP 2024 !!!

    Per deixar-ne constància, no sóc gandul. Només estalviador🤣 i per si fos poc, utilitzo el format que utilitza també la MotoGP al senyal per tele/dazn/altres. Si ho enteneu allà, aquí també😝
  5. Ray Fields Rider

    Porra Moto GP 2024 !!!

    Vinga, companys! A veure qui n'encerta més: Pole: J Mar Sprint: 1- J Mar 2- M Mar 3- P Bag 4- P Aco 5- M Bez 6- A Esp 7- M Viñ 8- E Bas 9- B Bin Cursa: 1- M Mar 2- P Bag 3- J Mar Molta sort a tothom!
  6. Ray Fields Rider

    Porra Moto GP 2024 !!!

    Jajaj! Doncs m'apunto, i normalment m'agrada fer de pacificador. Això sí, també sóc de fàcil influenciar i potser em sumo al carro dels improperis😂😂😂 Gràcies i pel què he llegit, tenim temps fins dissabte a les 17:10?
  7. Ray Fields Rider

    Porra Moto GP 2024 !!!

    Hola de nou, des de fa molt, però molt temps... He trobat una mica de temps per a tornar a treure el cap per aquí, i el primer que em trobo és la Porra MotoGP. Hi sóc a temps d'apuntar-me? Ja em direu. Gràcies i salutacions a tothom!
  8. Ray Fields Rider

    Ruta en moto KDD 300 suscriptors al Youtube del company Ray Fields Rider

    Bones a tothom!!! Disculpeu que porto un temps molt liat, però volia agraïr la feina que he fet el Raul preparant aquest fil, animant-vos a tots a venir i a muntar el grup de telegram. Gràcies a tots els que vindreu, i els que no podeu, com ara el @pepprats , també. No patiu! Esperem que n'hi...
  9. Ray Fields Rider

    Vídeos NECESSITO LA VOSTRA AJUDA...

    Hola a tots!!! Disculpeu per haver trigat tant en fer-ho, però per fí el tenim aquí!!! El vídeo en el que uns quants de vosaltres vau participar!!! Espero que us agradi molt i que per la pròxima encara hi participi més gent. Gràcies als que hi vau posar el vostre granet de sorra!!!
  10. Ray Fields Rider

    Competició Porra MotoGP 2021

    Bon dia! Espero que amb la diferència horària, estigui a temps d'entrar... Pole: M Marquez 1r: M Marquez 2n: F Quartararo 3r: F Bagnaia 4t: J Martin 5è: J Miller Sort a tots!!!
  11. Ray Fields Rider

    Competició Porra MotoGP 2021

    Upsss!!! Bon dia a tots! Sorry! Si estic a temps d'entrar-hi, faig la meva aposta: Pole: Quartararo 1r: Marc Márquez 2n: Miller 3r: Quartararo 4t: Bagnaia 5è: Mir Sort a tots!!!
  12. Ray Fields Rider

    Competició Porra MotoGP 2021

    Vinga va!!! Vaig a jugar-me-la ben fort! Qui no arrisca no pisca!!! Pole: M Márquez 1r: M Márquez 2n: F Quartararo 3r: J Miller 4t: C Crutchlow 5è: A Espargaró Bastant sonat!!! Molta sort a tots!!!
  13. Ray Fields Rider

    Competició Porra MotoGP 2021

    La meva aposta: Pole: Quartararo 1r: Quartararo 2n: Márquez 3r: Miller 4t: Bagnaia 5è: P Espargaró Molta sort a tots!!!
  14. Ray Fields Rider

    Competició Porra MotoGP 2021

    Moltes gràcies! Disculpeu anar tant tard, però vaig liadet, com sempre...? Va ser un Gran Premi d'allò més emocionant, i amb la sort de que en vaig encertar dos! Jejeje! Ara, a pel pròxim! I @mami_en_moto no desesperis que queda molta temporada!!! Un parell de carreres més així, i potser em...
  15. Ray Fields Rider

    Competició Porra MotoGP 2021

    Bones a tots! Em reincorporo a la batalla!!! Pole: Quartararo 1r: Mir 2n: Quartararo 3r: J Martin 4t: Miller 5è: M Marquez Molta sort a tots!!!