• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Contingut recent de rbadfrozen

  1. rbadfrozen

    Ruta en moto ChallengerMystery 2024 !!!

    Jo no hi podré ser però si hagués pogut m'hagués inscrit. La crònica de l'any passat està super bé. Merci per avisar!!!!!(y)(y)(y)(y)(y)(y)
  2. rbadfrozen

    Dubte Bateria de moto - opcions

    Clar que si, un canvi de bateria en una moto com la teva no té cap secret. Ara ja has après més coses i en sap una miqueta més, l'experiència de fer les coses nosaltres mateixos val molt la pena. Ara a gaudir-la!!!!
  3. rbadfrozen

    Bon Nadal !!!

    Bon Nadal, bones festes i que aquest 2024 estigui plè de bons moments per a tothom. Bones rutes i bones experiències per l'any que tenim a tocar!!! Abraçades!!!
  4. rbadfrozen

    Off Topic Pinyot brutal, sense conseqüències greus!

    Molts ànims i espero que aviat tornis a rodar de nou (amb moto, no sobre l'asfalt com una croqueta:ROFLMAO:) Ànims i endavant per sort és un ensurt més per explicar, però de tot se n'aprèn. Com bé dius les proteccions són importantíssimes, de fet són el nostre escut. Una abraçada!
  5. rbadfrozen

    Ruta en moto Sortida amb els companys 11/10/2023

    Molt xula aquesta ruta!!! Enhorabona(y)(y)(y)(y)(y)
  6. rbadfrozen

    Bones a tothom

    Benvingut!! Una bona Yamaha, anem llegint-nos! Fins ara!
  7. rbadfrozen

    Em presento Soc el Llorenç

    Benvingut!!! Vas tenir una de les motos que, transformada en Merlin Nómada més em van marcar. Vaig tenir una relació amor-odi amb Cagiva...:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Ara tens una molt bona màquina, enhorabona. Anem llegint-nos!! Fins ara!
  8. rbadfrozen

    Ruta del Silenci

    Ruta molt bonica i ben explicada. Personalment no l'he fet, però llegint el teu post me n'has fet venir ganes. Enhorabona per la ruta, i mercès per compartir-ho!!
  9. rbadfrozen

    Notícia Llibre "Cròniques des de la visera d'un casc"

    Moltissimes gràcies per la ressenya, les teves paraules d'agraeixen molt, de debò. Pel que fa al clima, és veritat, crec que hi ha un núvol amic meu que sempre em ve a veure en els meus viatges??... Només una petita dada, en el viatge dels Almogàvers, de 18 dies de ruta, 14 hi va haver aigua...
  10. rbadfrozen

    Notícia Llibre "Cròniques des de la visera d'un casc"

    Moltes gràcies!! Si, jo també trobo que cal que utilitzem més la nostra llengua a l'hora de fer llibres, però sobretot caldria utilitzar-la més a les xarxes. És una petita manera de fer cultura motorista en català. Mercès!
  11. rbadfrozen

    Em presento Presentació

    Benvingut!!! Anem parlant!!! Bonica foto amb el Pedraforca al fons?????
  12. rbadfrozen

    Informació Samarretes estiu 2023!

    Doncs estan molt bé. En breu faré la meva comanda. Moltes gràcies per la dedicació!! ?????
  13. rbadfrozen

    hola!!!!

    Benvingut!! Salutacions i anem parlant!!
  14. rbadfrozen

    Notícia Llibre "Cròniques des de la visera d'un casc"

    No se si va aquí, però us vull fer partíceps de la publicació del llibre "Cròniques des de la visera d'un casc". Les "Cròniques des de la visera d'un casc" és un petit recopilatori de cinc viatges fets amb moto, sense mecenes de cap mena i sense esperar res de ningú. Des del llunyà cap Nord...
  15. rbadfrozen

    Em presento Hola!

    Benvingut, Tens un garatge vintage molt envejat... Anem parlant!