• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Contingut recent de Sebastricu

  1. S

    Benzinera i mascareta.

    Si t'ho permeten,fantàstic. Però no es pot.
  2. S

    Benzinera i mascareta.

    Exacte.
  3. S

    Benzinera i mascareta.

    Ella,literalment m'ha dit:Sabes que para entrar,deberias llevar mascarilla,aun llevando el casco puesto?...‍♂️ (Casc integral,i visera completament tancada.) Crec,que aqui,ha pixat fora de test...
  4. S

    Benzinera i mascareta.

    No sé,si algú més,s'ha trobat en una situació igual o similar... Ha estat força curiós. Crec,que la dependenta,no ha rebut bona formació,o no la ha assimilat prou bé...
  5. S

    Benzinera i mascareta.

    Gràcies company, ens hem creuat responent. Bona intervenció,la teva. Merci de nou. Salut.
  6. S

    Benzinera i mascareta.

    A veure, he pogut contactar amb un bon amíc meu,que m'ha resolt el "dilema"... La dependenta,em podia demanar que entrés a l'establiment,sense el casc integral posat(està prohibit per llei),però en cap cas,em podia cridar l'atenció,o recriminar que no portaba la mascareta posada,dins d'un casc...
  7. S

    Benzinera i mascareta.

    Bones, us explico el que m'ha passat avui,en una benzinera de CEPSA. Arribo amb la moto,i em disposo a omplir el dipòsit. Amb el casc integral posat,i la visera tancada. Omplo diposit,i entro a pagar. Primer,abans d'acostar-me al taulell,em renti les mans amb gel hidroalcoholic,ón la...
  8. S

    Dubtes gasolines.

    Hola ELBAR... agraeixo la teva intervenció. He trobat el manual de la FZ,i recomana 85. Jo,de tota la vida,després de posar sempre de 95,de tamt en tant,hi he posat de 98,i ni he notat rès,ni he tingut mai cap problema. En el cas de la GS,crec que es recomana de 98.
  9. S

    Dubtes gasolines.

    Bona aquesta,Serra. Merci.
  10. S

    Dubtes gasolines.

    Veig que els tiros van en la direcció,que lo correcte,és 95 per la FZ,i 98 per la GS. Pel que vaig lligant...
  11. S

    Dubtes gasolines.

    Gràcies per la teva opinió,company.
  12. S

    Dubtes gasolines.

    Perfecte. Gràcies de nou,company. Ès un plaer,fer preguntes,i rebre respostes. No com en altres "llocs",que preguntes i s'et riuen de la téva ignorància... Salut ibona ruta,companys!
  13. S

    Dubtes gasolines.

    És que ahir,algú em va generar el dubte. Em deia,que a la FZ tenia que posar de 95,i a la GS,de 98. I em va descolocat una mica... Això és tot. Grácies de nou.
  14. S

    Dubtes gasolines.

    Gràcies per la resposta,company.✌️
  15. S

    Dubtes gasolines.

    Bones, un dubte per resoldre,respecte de dues de les meves motos. En el cas de la YAMAHA FZ 750 del 87,i la BMW R 1.200 GS del 2.006,quina gasolina és la recomenable en cada una d'elles? La de 95,o la de 98 octans?‍♂️‍♂️ Gràcies per endevant.