• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Contingut recent de speedbird

  1. speedbird

    El fil dela meva Bandit

    Jo crec que hi havia una mica de gasoil... Pintar i arreglar dipòsit i parafangs... i substituïr: soport estribera, faro de davant i la tapa dels rellotges. Accepto recomanacions de desguaços, etc... (i donatius xD)
  2. speedbird

    El fil dela meva Bandit

    Fa dues setmanes vaig caure amb ella i ara ja no està tant impecable... ja us n'ensenyaré fotos. Res greu, una patinada, la veritat es qe tot va anar molt ràpid i encara no entenc com va anar... el cas es que la roda de davant va patinar i tots vam acabar lliscant pel terra.
  3. speedbird

    Notícia Un home recupera la seva GS 1200 robada

    N'hi ha per penjar-los del pal mes alt!
  4. speedbird

    Vídeos Carreteres perilloses de Kenya

    Quina bojeria o_O
  5. speedbird

    Hola, es pot?

    Benvingut a motoristes.cat!
  6. speedbird

    El fil dela meva Bandit

    Gràcies! Hauriem d'anar organitzant una trobada abans que arribi el fret "de debò" :D
  7. speedbird

    Fotos Moto Guzzi hispania 98 cc

    Uau! Molt bonica. Seguirem el projecte.
  8. speedbird

    El fil dela meva Bandit

    **Trobo a faltar un subfòrum de les nostres motos, així que el poso a General** Aquesta es la meva Suzuki GSF 600 Bandit N, de 2003, con 57.000Kms limitada a 35kw ----- 9/1/2015 El dia que va ser meva, encara no tenia carnet Primera neteja ----- 19/3/2015 Polint detalls -----...
  9. speedbird

    Hola a tots!

    Bones família! Aqui un motorista nou :) Sóc fotoalka a ForoCoches. Tinc una Bandit 600 N :D Salut!