• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Contingut recent de Yamnis

  1. Yamnis

    Pregunta app fiable

    Jo faig servir myride de yamaha. Pots fer que sigui visible pels amics que la tinguin, compartir ruta, et diu graus d'inclinació, acceleració i desacceleració màximes, pots amagar la velocitat quan publiquis la ruta... A algún company no li ha funcionat bé, a mi em va perfecte.
  2. Yamnis

    Fotos La vostra col·lecció ideal de 5 motos

    Sincerament... 1: yamaha fz8 fazer 2: yamaha wr250 3: ural ranger 750 amb tracció al side 4: BMW r75 amb sidecar/Harley davidson wla I ja en faria prou...
  3. Yamnis

    Vídeos Qüestionari motero de Motosx1000

    Del segon només he encertat la cbr i pq hi posava honda en el carenat al costat, la katana pq es veu quan roda, la benelli pel color i la benelli sei pels escapes I pq es veu :_(
  4. Yamnis

    Vídeos Qüestionari motero de Motosx1000

    He fallat la honda, la susi 1050, la benelli, I la f850gs. En algunes encertava model i tot XD
  5. Yamnis

    Em presento Salutacions!!!

    Bones!
  6. Yamnis

    Em presento Hola!!!

    Salut!
  7. Yamnis

    Hola gent :)

    Vaig estar a punt de comprar-la però per muntanya em pesaria massa (ja patia amb la domi que pesa 60 kgs menys) i per carretera te Salut!! Bona moto, em va agradar quan la vaig provar. Era molt fàcil de dur.
  8. Yamnis

    Hola a tothom

    Bones!
  9. Yamnis

    Hola a tots !

    Benvingut! A la que passi el confinament toca ruta si o si!
  10. Yamnis

    Algu te un casc givi?

    Ls2 m'havien dit que eren sorollosos. Pensava anar a cosa segura i agafar un shoei... Doble de preu, però se que en quedaré content.
  11. Yamnis

    Algu te un casc givi?

    El 40.5 xfiber GP. Però m'han dit que tancaments malament, i que xungo. Seguirem buscant...
  12. Yamnis

    Algu te un casc givi?

    Això, que a motocard tenen un casc givi que m'agrada i bé de preu però no sé si m'anirà bé amb les ulleres i com queda un cop posat... Algú en té un per saber com es? Ara porto un suomy que m'agrada, i he dut shoei que també. L'arai en canvi, em deixava la barbeta fora del casc (sona raro, ho...
  13. Yamnis

    Recomanació de neumàtics sport turisme

    Referent a les road3, un company de Figueres les ha provat totes (ara porta les road5) i diu que les 3 són les que menys li van agradar. Massa escalonat, desgast irregular i crec que va dir poca durada. Ell em recomenava 4 o 5.
  14. Yamnis

    Recomanació de neumàtics sport turisme

    Si si, perdona! Quan deia que era antiga em referia a la taula comparativa, no al neumàtic!! A mi les road2ct se'm van escalonar una mica, pero anava a ritme tirant a ràpid i a l'estiu. Això sí, són les que més m'han agradat de les que he portat.
  15. Yamnis

    Ruta en moto Sortida per Girona provincia (fase 2 del Covid-19)

    Per mi perfecte. Edutarraco la data esta per definir, encara