• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Informació Acredita el teu grup d'amics, la teva Associació o el teu Club de motoristes

Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.305
2.656
Premis
5
Atenció: Aquest fil data del 2015 però està sent actualitzat per adaptar-lo a la reobertura del fòrum, i al seu nou funcionament de data del 2020!
Fem extensiu el sistema d'acreditació de membres de Clubs i Associacions, als grups d'amics motoristes i riders que vulguin participar al fòrum com a membres del mateix grup.
El funcionament i els privilegis seran els mateixos que s'expliquen al fil que teniu a continuació. Veureu que es mostren imatges de l'aspecte antic del fòrum perquè el fil es va crear fa temps, però funcionaria de la mateixa manera.

Participa al fòrum amb els teus amics i companys de ruta

A motoristes.cat us oferim la possibilitat de disposar d'una secció de fòrums privada configurada íntegrament per vosaltres a disposició dels membres del vostre motoclub o associació.

Cada associació o motoclub ha de tenir una persona assignada per remetre'm els seus membres a acreditar al fòrum, així com la disposició i noms dels fòrums i subfòrums de la seva secció.


Motoclubs copia


Cada membre d'un motoclub o associació es mostrarà acreditat com a tal al la resta del fòrum amb una banda indentificativa. Vegeu l'exemple:

Captura de pantalla 107


Aquí podeu veure un exemple de la secció i fòrums privats. La disposició i els seus noms l'escull cada motoclub o associació.

Captura de pantalla 111
Captura de pantalla 110


En aquest cas, tot el contingut de la secció de Fòrum Motards de l'Empordà només la veuran els membres acreditats del grup de Motards de l'Empordà, així com l'administrador òbviament, ja que com a responsable de la web també ho és de tot el seu contingut.

Actualment les xarxes socials com el Facebook són una eina molt bona per acollir grups de persones com poden ser els pertanyents a associacions o motclubs, però no substitueixen un fòrum, un espai còmode, agradable, pràctic i útil per a compartir informació, idees, dades i tot tipus de material en aquest cas de manera privada i gratuita.

Si us interessa la idea, escolliu a un representant del motoclub o associació, que serà com he comentat el que em transmetrà la disposició dels seus fòrums i els membres a acreditar.

Donat que suposa un esforç de recursos per a la web i a fi d'evitar el desaprofitament de l'espai, només progressaran les sol·licituds que vagin acompanyades de la proposta d'acreditació de 5 membres reals. Els membres a acreditar han d'estar registrats a motoristes.cat a fi d'atribuir-los els privilegis corresponents.

La via de contacte és a traves de missatge privat aquí o al Facebook, o mitjançant aquest correu: coordinador@motoristes.cat

Vinga, porteu els companys cap aqui i omplim tot això de motos!
Salutacions
 
Última edició:
Xav2

Xav2

Rodant
15 Nov 2015
32
15
Ho he comentat a un colega que pertany a una associació motera i m'ha dit que li agrada la idea, que ho comentarà als altres i em dirà algo ;)
 
Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.305
2.656
Premis
5
Fem extensiu el sistema de privilegis i acreditacions als grups d'amics, a més dels Clubs o Agrupacions de motoristes!
 

Fils similars