• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Consells Alforges, bosses i dubtes per la Yamaha XSR700

Bascu

Bascu

Grup Sanguini: 98 octans
3 Jun 2020
255
662
Premis
6
Hola a tots,

Ara que ja tinc la que espero serà la meva montura per molt de temps, La Bastarda (una Yamaha XSR700). Estic mirant xuxes, i unes de les meves prioritats són unes alforges. Clar amb "l'estilasso" de la Yamaha vull que siguin maques a la vegada que em facin servei. Les més evidents són les GIVI MT501 Multilock, són semirígides, i porten un sistema per què ens quedin fixes, i la vegada es poden treure fàcilment. Cadascuna de 18L, per al dia a dia i alguna escapada jo crec que tindré prou per quatre coses que porti.

Givi mt501 multilock 5 M 0742861


I aquí ve la meva pregunta. Algú les porta i em pot dir que tal son? Alguna cosa que no agradi? La meva idea seria deixar-les fixes, la moto fa nit al garatge.

Per una altra banda, de cara a vacances també estic pensant comprar una bossa addicional tova, hi ha unes SW Motech que m'agraden prou de 50L i trobo que combinant amb les Givi tinc espai per tot el que em calgui. Una altra cosa és com agafarà les SW, per al que tinc vist van agafades al xassís (estriberes del passatger i intermitents). Jo trobo que si porto el sistema de Givi pot ser que sigui millor collar-les als suports i graella.

Bc hta 00 301 30000 5 xl




Total, Les combinacions són infinites és clar, però el tema alforges i bosses és nou per a mi, i si algú em pot donar alguns consells estaré molt agraït.

Gràcies
 
Grizzlybeard

Grizzlybeard

Cul quadrat
25 Set 2020
62
168
Premis
3
Jo amb això de l'equipatge sempre he estat un sapastre, el meu últim viatge una mica llarg el vaig fer amb una bossa d'esport del Decathlon una mica impermeable (foto del perfil mismamente) i ara que m'estic preparant per anar a Itàlia al juny, crec que em compraré unes alforges universals de l'Amazon, tinc un conegut que les té i primer les provaré i si no van bé, faré bossa Decathlon i tira milles. A veure que et diuen per aquí, estaré al tanto...
 
G

Gerard Toldrà

Motoaddicte
17 Feb 2023
117
271
Premis
4
Moto
Yamaha TDM 900 ABS
Suposo que tot va a gustos. Jo sóc més de maleta rígida, i només per a viatjar. Quan arribo de viatje fora i al traster. Però al cap i a la fi, suposo que totes van bé. Pura estética.
 
  • Like
Reaccions: Jaumenovas

Fils similars