Notícia Alt Urgell i Andorra formen una unitat comarcal per la mobilitat a partir de dilluns

 • Motorista convidat! Vols veure les noves samarretes amb dissenys motoristes que hem preparat per aquest estiu?
   Fes una ullada al catàleg. A més a més, a cada samarreta li pots:
  • 🟡 Posar el color 🟧 que més t'agradi
  • 🟡 Afegir-hi un text personalitzat ✏️ com ara el teu nom, el teu model de moto, etc.
 • 🟢 Pneumàtics de moto nous a bon preu! 🟢 Motorista convidat, si no els vols muntar tu, te'ls posen a un taller proper 💪
  🟠 Calcula també un bon preu per l'assegurança de la moto . 😜 🟠
Entre els canvis que es començaran a aplicar aquest dilluns 8 de febrer s'hi inclou la unificació en termes de mobilitat permesa entre l'Alt Urgell i Andorra.
D'aquesta manera el pròxim dilluns, una vegada finalitzi el confinament nocturn, entraran en vigor les nvoes restriccions de mobilitat autoritzades pel PROCICAT, les quals contemplen passar del confinament perimetral municipal al confinament perimetral comarcal.

Un cop realitzades totes les comprovacions de la situació epidemiològica i l'estudi de la situació actual en els dos territoris, ahir es va decidir que la comarca de l'Alt Urgell i Andorra fossin considerades un únic territori a efectes de les restriccions de mobilitat a partir d'aquest pròxim dilluns. Així doncs, el confinament perimetral comarcal permetrà la mobilitat amb Andorra.

Tot i així, les autoritats recorden que cal restringir la mobilitat al màxim necessari i mantenir la màxima alerta pel que fa al compliment de les meusres d'autoprotecció davant la Covid-19.

Font

Els de l'Alt Urgell acabeu de guanyar en km de natura i paisatges lo que no està escrit, enhorabona!!! Ja ens explicareu què tal rodar pel país veí :p
 

Fils similars

A dalt