Negoci de Motociclisme Botiga Online i física d´equipació motorista...

Estat
Tancat per a noves respostes.

Pastoret

Cul quadrat
Premis
3
Us deixo aquesta web per si teniu pensat a comprar alguna peça de roba i calçat per anar en moto, no m´enporto cap comissió d´aquesta web, van dir-me que fabriquen a Olesa de Montserrat, vaig comprar-me uns pantalons de cordura el passat estiu i és brutal la relació qualitat-preu, si la probeu no us en penedireu, ja aneu comentant si compreu quelcom.....apa...gassssss!!!!
 
Última edició per un moderador:

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
Premis
5
Bones! Gràcies per compartir la teva experiència en aquesta botiga, però t'he d'eliminar l'enllaç i tancar el fil pels següents motius:

Aquesta web és una còpia, no sé si la original o la copiada d'una altra (adjunto enllaços en botó spoiler per la llibertat de comprovar-ho cadascú). Ambdues tenen plantilles idèntiques amb el mateix logo a la miniatura de la pestanya del navegador (originalment o eren la mateixa web, o una és un clon de l'altra m'imagino), inclouen textos molt lleugerament modificats entre ambdues pàgines, i afirmen que tenen milers d'opinions en els seus productes, les quals no es poden llegir enlloc. A més, l'única d'aquestes dues pàgines que té perfil a les xarxes socials no té cap contingut d'interès ni que generi confiança. Ni tan sols tenen versió catalana de la seva web, quan fabricant productes a Olesa de Montserrat, el mínim que farien de ben segur, és tenir com a opció el multi-llenguatge.

T'agraeixo la bona intenció en compartir la teva experiència, però el meu deure és protegir als meus usuaris, i opino que aquestes dues webs no generen prou confiança. Per aquest motiu només admetem negocis promocionats directament pels seus integrants.

Si coneixes l'amo i vol aparèixer en aquest fòrum, que m'escrigui a coordinador@motoristes.cat i en parlem (y)

Edito: Fixeu-vos en l'exemple d'uns pantalons que us poso a l'spoiler: tenen exactament les mateixes opinions d'usuaris en les dues pàgines.Exemple pantalons:


 
Última edició:
Estat
Tancat per a noves respostes.
Fils similars
Autor Títol Fòrum Respostes Data
MarcG Pneumatics online o a taller Pneumàtics 7

Fils similars

A dalt