• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Ruta en moto ChallengerMystery 2024 !!!

mr_pointer

mr_pointer

Residència habitual: Sobre Rodes
Editor Wiki
8 Mar 2021
406
1.005
Premis
37
Girona
Moto
R1250GS_Trophy (+ CB650R)
Hola!

Ja tenim una nova edició de la Challenger Mystery de Pneumàtics Perelló que serà el dissabte 20 d'abril a Girona:

De moment, de motoristes.cat hi estem inscrits en @pepprats i jo mateix ? Les places són molt limitades: màxim 50 participants.

Si voleu ampliar la informació del web d'aquest ral·li, vaig fer una crònica en aquesta comunitat de l'edició de l'any passat:

Ens perdrem fent-la, però ens hi trobarem per continuar-la fins al final ??? i a veure si enguany quedem ben classificats pels trams cronometrats de regularitat ?
 
pepprats

pepprats

Grup Sanguini: 98 octans
14 Gen 2021
279
781
Premis
18
Barcelona City
linktr.ee
Moto
FZ6S S2
Twitter
pepenmoto
L'any passat després de llegir la crònica que ens va fer en @mr_pointer vaig anotar a foc fer-la aquest any i avui a la pausa cafè del matí he vist a Instagram que ja ens podem inscriure i no m'ho he pensat gaire (només confirmar amb la dona que no teníem res planificat per el 20 d'abril).

Aquest any crec que els events en els que estic inscrit seran els 3 events de l'any (que m'estic fent gran i tampoc sóc tant social... Jajajaja) segons com events de 600 o 1000 motos me comencen a fer pal i aquest 2024 m'he plantejat certs objectius per fer en solitari... Començaré el proper 4 de març, que és el meu 40 aniversari i m'agafo festa a la feina per celebrar-ho amb la Fazer ?.

Apa deixi de fotre la xapa... Gas al Mystery Challenger?‼️
?️?
 

Fils similars