• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Classes gratuïtes de formació 3.0 a Girona amb el Servei Català de Trànsit i Anesdor

Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.337
2.722
Premis
5
Aquest cap de setmana el Servei Català de Trànsit i Anesdor realitzaran a Sant Hilari Sacalm (Girona) una formació 3.0, un programa de formació avançada en carretera -totalment gratuïta- per a motoristes. Només et cal venir amb la teva moto. Us esperen al poliesportiu d'aquesta localitat. Més informació a http://bit.ly/29OXJmV


Anesdor i Servei Català de Trànsit imparteixen un programa de formació avançada per a motoristes de manera totalment gratuïta a les carreteres catalanes, amb l'objectiu d'augmentar la seguretat dels conductors de dues rodes.

La formació 3.0 es porta a terme els caps de setmana a les carreteres que registren una major concentració de motoristes. A través d'aquest programa, els conductors de motos realitzen un recorregut de 15 minuts en carretera, acompanyats per instructors, que graven els seus moviments per a poder-los visualitzar més tard, i amb l'ajuda i els consells dels Mossos d'Esquadra, corregir els errors i millorar la tècnica de conducció.
 
Última edició:

Fils similars