• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Avantatges Frogo, Rentem la teva moto perquè tu no hagis de fer-ho

Frogo

Frogo

Nouvingut
Negoci de Motociclisme
23 Nov 2020
3
10
Hola!

Obrim fil per a oferir tota la informació que necessitin sobre els nostres serveis. Som una empresa bastant recent de Barcelona i amb cada comentari i suggeriment millorem.

L'app per a rentat de motos, treballem de la manera més eficient possible, utilitzant productes que tenen cura del medi ambient i reduint el consum d'aigua. No perdis temps i diners, prova a rentar la teva moto amb Frogo. Baixa't l'aplicació!

En motiu del nostre llançament, ara i fins Gener, els nostres preus són 8,50 euros pel rentat Bàsic i 12,50 euros pel Plus que inclou llandes, parafangs i laterals de l'motor.

Codi de descompte: motoristecat :)
 
Xavi Canyo

Xavi Canyo

Residència habitual: Sobre Rodes
23 Oct 2020
1.257
2.644
Premis
10
Barcelona
Moto
BMW C650 Sport
Bones,
Segons tinc entés renteu la moto "a domicili" i entenc que hi ha que demanar cita a través de l'app.
Però un cop concertada, com funciona? la renteu al mig del carrer allà on sigui? Ha de ser en un garatge o parking?
Podem estar nosaltres davant mentre la netegeu?
Roger ens va indicar que la neteja era en sec i estic segur que utilitzeu productes que no afecten als plàstics i xasis però hem preocupa la pantalla, ja que de fet, inclús amb aigua, depenent del drap que fas servir per assecar-la, s'acaba ratllant.
Quan trigueu de promig en fer cada tipus de neteja (Bàsic o Plus)? Per exemple (ja que soc el primer que pregunto, aprofito:)) en el cas del meu MaxiScooter que apart de les llantes, éstà gairebé tota carroçada i no te gaires racons.
Per acabar quina cobertura teniu a Cat, suposo que els de Barcelona ho tenim fàcil però crec pot ser interessant de saber per els companys que no hi viuen i si el fet de ser fora de Barcelona té un sobrecost per desplaçament, etc...
Si s'hem acut algun dubte més ja us el faré.

Gràcies,
 
Frogo

Frogo

Nouvingut
Negoci de Motociclisme
23 Nov 2020
3
10
Hola!

Gracias por escribirnos! Respondo por punto :)

- Las solicitudes se hacen por la App y pueden ser para "lo antes posible" o estableciendo una hora determinada. Siempre solicitamos una franja de 2 horas para desplazarnos y realizar el servicio.

- Podemos realizar los servicios en cualquier parte, calle, parking, etc. siempre que tengamos luz y algo de espacio de los lados para realizar bien el lavado.

- Nosotros hacemos el lavado, si el dueño quiere estar ahí, mejor! Nos hacen compañía mientras lavamos la moto :)

- Todos nuestros productos han sido probados, trabajamos para Control94 BMW, Impala, Motos Taulé, etc. Siempre usamos microfibra de alta calidad y productos especiales.

- El tiempo que nos toma depende mucho del tipo de moto y el estado pero de media son unos 20 minutos el Básico y 40 minutos el Plus. Si está en muy buen estado como la tuya, puede que el Plus sean 25 o 30 min.

- Por ahora solo trabajamos en Barcelona ciudad y parte de Hospitalet. Estamos trabajando para ofrecer en más sitios muy pronto. Igualmente, para eventos y grupos, siempre podemos trasladarnos.

Y disculpa que responda en Castellano, me comentan mis compañeros de Frogo que mi Catalán escrito no está a la altura todavía y no quería hacerte esperar por la respuesta :)

Un saludo y gracias!
Andres
Frogo.