• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Ruta en moto Grups dinàmics de rutes en moto

Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.305
2.656
Premis
5
Els Grups Dinàmics de Sortides queden substituïts pels Grups de Rutes en Moto

La idea del seu funcionament és facilitar la formació de grups més regulars de membres, atenent a les seves preferències de sortides o de conducció. A més, interessa que a aquestes grups s'hi pugui anar sumant gent nova que busqui nous col·lectius per sortir a rodar.

Qui vulgui la formació d'un grup amb certes característiques pot obrir un fil en aquest fòrum de grups dinàmics de sortides, comentant les característiques que voldria que tingués aquest grup (interessos, zones, ritmes, si rodar plegats adaptant velocitat, esperes durant el trajecte,, etc.). A banda, quan s'hagi acordat muntar una sortida, podeu publicar un fil a banda al fòrum de Sortides, i afegir-lo al calendari amb la data de la cita, per donar-lo a conèixer a la resta.

El nexe dels diferents grups de membres que podem anar creant es basaran en els interessos compartits. Per exemple: Grup de mototurisme per Girona, Grup de gastronomia tarragonina, grup de riders de ritme de passeig, grup de offroaders de la zona de lleida, grup de circuiteros, grup de motards barcelonistes, riders de càmping, etc.

La idea, amb aquesta dinàmica, és que ens anem agrupant per interessos, i deixem la mandra i les complicacions de trobar companys amb els mateixos gustos o aficions que nosaltres.

Us recordem l'enllaç del Discord per tenir contacte directe via xat i /o veu entre companys de ruta:

 
Última edició:
Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.305
2.656
Premis
5
Me baixat l'aplicacio, i no em deixa publicar res.

Enviado desde mi SM-G950F mediante Tapatalk
Hola Tomás! El Discord és només una eina comunicativa per trucades o converses privades àgils. Per publicar tenim el fòrum únicament ?

Pel que fa als Grups Dinàmics que comentàvem en aquest fil, aquests queden actualitzats amb els Grups de Rutes que et vaig enllaçar.
 

Fils similars