• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Guia col•laborativa Guies col·laboratives, nova dinàmica

Aquest subfòrum està dedicat a la creació de guies col·laboratives sobre diversos temes relacionats amb el motociclisme. Aquí, els membres poden compartir els seus coneixements i experiències per ajudar altres motoristes a millorar el seu equipament, habilitats i manteniment de les motos. Col·labora i aprèn amb la comunitat!
Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.337
2.721
Premis
5

Benvinguts al Subfòrum de Guies Col·laboratives​


Hola motoristes!

Us presentem el nou subfòrum de Guies Col·laboratives a Motoristes.cat. Aquest espai està dedicat a la creació i el desenvolupament de guies útils i pràctiques elaborades per i per a la comunitat, de manera conjunta entre tots els motoristes que vulguin fer-hi aportacions. Les guies son en forma de fil convencional, i els seus continguts consisteixen en les aportacions dels diferents usuaris, de manera periòdica.

Cada membre pot compartir els seus coneixements, experiències i consells sobre una varietat de temes relacionats amb el motociclisme (Una guia col·laborativa per cada tema), de manera conjunta i ordenada amb la resta de companys. El fet de que els continguts i les aportacions siguin ordenades permet que siguin localitzables i consultables amb facilitat en futures ocasions, per altres membres.
Per tant, seguim treballant i potenciant el valor de la creació I ordenació d'informació d'interès per als motoristes del territori.

Quin tipus de guies trobareu i podeu crear (propostes)​


- Preparacio per Rutes segons les seves característiques : Descobreix i comparteix la millor manera de preparar una ruta hivernal, o una d'estiu, o una ruta per etapes offroad acampant, o una ruta a Nordkapp, o una ruta a un altre país (paperassa, consells pràctics, etc)
- Preparació per a Esdeveniments: Aprèn i contribueix amb estratègies i consells per participar en esdeveniments com la Rider1000 o la 100 Colls.
- Manteniment i Reparacions: Comparteix els teus trucs per al manteniment bàsic i la solució de problemes comuns de la moto.
- Equipament i Seguretat: Recomanacions sobre el millor equipament de seguretat, des de cascos, jaquetes o botes, fins a sistemes Airbag.
- Seguretat Viària a la pràctica: Recomanacions sobre conducció i intervencions en seguretat viària, des d'una vessant pràctica (policies i sanitaris poden realitzar aportacions basades en els seus coneixements i la seva formació). A més de les aportacions que facin companys que hagin realitzat formacions al HIS o similars.
- Tots aquelles que vulgueu proposar, orientades a recopilar les experiències i els coneixements dels companys, relacionades amb una temàtica concreta.

Recordeu que tenim diverses seccions aptes per a obrir fils amb preguntes i respostes concretes. No és el cas d'aquesta secció. Aquí treballarem en guies, fils, que comprenen diversos camps informatius amb més quantitat de continguts i d'informació.

Com hi pots participar?​


- Comparteix la teva experiència: Publica els teus consells i experiències a les guies existents.
- Fes preguntes: Si tens dubtes sobre com funciona aquesta dinàmica, no dubtis a preguntar.
- Proposa noves guies: Si tens una idea per a una nova guia col·laborativa, suggereix-la i col·labora amb altres usuaris per desenvolupar-la.

Ben aviat obriren un parell de fils amb les seves propostes de Guies Col·laboratives.

Tenim ganes de veure com aquest subfòrum s’enriqueix amb les contribucions de tots plegats!👊✊️

Salutacions

Aquest fil es pot emprar per compartir dubtes al respecte del funcionament d'aquesta dinàmica.

PD: Com tota dinàmica de Motoristes.cat, esta subjecte a valoracions i propostes de millora, que també tenen lloc en aquest fil 👌.
 
  • M'agrada
Reaccions: JoanBP

Fils similars