• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

He creat un Blog...

pepprats

pepprats

Grup Sanguini: 98 octans
14 Gen 2021
277
778
Premis
18
Barcelona City
linktr.ee
Moto
FZ6S S2
Twitter
pepenmoto
Bones Companys i companyes...
Doncs com el títol diu... APA m'he tirat a la piscina i he decidit unir dues passions, escriure i la moto i d'això n'ha nascut https://pepenmotocat.wordpress.com/
Espero anar-hi penjant una mica de contingut i si me permeteu, us he fet una mica de promoció (tot i que encara crec que no ho ha llegit ningú... jejejeje)
També he creat l'usuari de twitter @pepenmoto. Demano especials disculpes a @mami_en_moto que just després de crear-lo vaig pensar... Ups que me demanaran roialties XD

Apa si hi doneu un cop d'ull aprofiteu per saludar, comentar, criticar el que vulgueu, ja ja després aniré eliminant el que no m'agradi, visca la oligarquia de crear un blog JAJAJA!!!