Informació Integració fòrum - Discord i associar els perfils

 • Motorista convidat! Vols veure les noves samarretes amb dissenys motoristes que hem preparat per aquest estiu?
   Fes una ullada al catàleg. A més a més, a cada samarreta li pots:
  • 🟡 Posar el color 🟧 que més t'agradi
  • 🟡 Afegir-hi un text personalitzat ✏️ com ara el teu nom, el teu model de moto, etc.
 • 🟢 Pneumàtics de moto nous a bon preu! 🟢 Motorista convidat, si no els vols muntar tu, te'ls posen a un taller proper 💪
  🟠 Calcula també un bon preu per l'assegurança de la moto . 😜 🟠
Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
Premis
5
Bona tarda!

Hem implementat la integració del fòrum amb el servidor de Discord degut a la agilitat i la comoditat que presenta aquest servei. Intentarem combinar la potència i l’abast que ofereix el fòrum pel que fa al recopilatori d’informació amb la practicitat comunicativa del Discord.

Algunes de les novetats que presenta el servei son:
 • Potenciarem el traspàs d’informació fòrum->Discord al voltant de les temàtiques més interessants del fòrum: Esdeveniments organitzats com la Rider, la Crom Ride, la formació, la competició, Rutes Obertes i Alertes del fòrum d’emergències. Els fils que s’obrin i (de moment i a falta de valorar-ne un impacte excessiu o no) les respostes a aquests fils, es publicaran també al servidor de Discord, al seu canal corresponent.
 • La comunicació és només en sentit fòrum -> Discord, no al revés.
 • A banda, si enllaceu el vostre compte del fòrum amb el Discord (Fent clic al vostre perfil del fòrum i després a Comptes Connectats (Discord), connectareu el vostre usuari amb el del Discord, de tal manera que rebreu per privat de part del BOT, les alertes que siguin del vostre interès segons ho teniu configurat al vostre perfil, com ara les converses privades noves, likes, comentaris als vostres fils, etc. Amb aquesta integració del compte també s’enllaça la vostra subscripció del perfil del fòrum amb la vostra acreditació (rol) al Discord, tot i que manualment ja us he anat assignant la subscripció del compte del fòrum que teniu activa).
 • Més endavant intentarem dotar de més sentit i funcionalitat el fet de compartir uns rols o altres (Youtubers, Offroaders, Social Riders, etc), buscant el fomentar i potenciar la vessant que més us agrada de gaudir amb la moto.
 • Pel que fa al fòrum re-organitzem algunes seccions, i d’ara endavant potenciarem tot el que fa referència al recopilatori d’informació de qualitat. Tal i com la Formació té un fòrum dedicat a aquesta vessant, cadascun dels esdeveniments organitzats com la Crom Ride gaudeixen d’un fòrum sencer al respecte, a fi efecte de recopilar tota la informació, experiències i detalls que poden resultar d’interès per futurs participants.
 • Potenciarem les aportacions d’interès i el recopilatori d’informació de part de tots els companys al fòrum, i és que aquesta és la millor manera de dotar de valor la comunitat de motoristes.cat: el compartir i forjar una comunitat potent i d’interès per tots els apassionats de la moto del territori.
 
Carmeta

Carmeta

Com es caminava?
Premis
12
Quina bona pensada @Roger, ara em surten els fils més sovint i puc estar més al cas. Com que tinc el Discord m'arriba l'avís de missatge nou, bona eina! ;)
 
pepprats

pepprats

Com es caminava?
Premis
17
(y)
Jo amb aquesta nova funcionalitat potser elimino el tapatalk del móbil... Si més no en silenciaré les notificacions. :censored:
 
Fils similars

Fils similars

A dalt