• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Informació Integració fòrum - Discord i associar els perfils

Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.305
2.656
Premis
5
Bona tarda!

Hem implementat la integració del fòrum amb el servidor de Discord degut a la agilitat i la comoditat que presenta aquest servei. Intentarem combinar la potència i l’abast que ofereix el fòrum pel que fa al recopilatori d’informació amb la practicitat comunicativa del Discord.

Algunes de les novetats que presenta el servei son:
  • Potenciarem el traspàs d’informació fòrum->Discord al voltant de les temàtiques més interessants del fòrum: Esdeveniments organitzats com la Rider, la Crom Ride, la formació, la competició, Rutes Obertes i Alertes del fòrum d’emergències. Els fils que s’obrin i (de moment i a falta de valorar-ne un impacte excessiu o no) les respostes a aquests fils, es publicaran també al servidor de Discord, al seu canal corresponent.
  • La comunicació és només en sentit fòrum -> Discord, no al revés.
  • A banda, si enllaceu el vostre compte del fòrum amb el Discord (Fent clic al vostre perfil del fòrum i després a Comptes Connectats (Discord), connectareu el vostre usuari amb el del Discord, de tal manera que rebreu per privat de part del BOT, les alertes que siguin del vostre interès segons ho teniu configurat al vostre perfil, com ara les converses privades noves, likes, comentaris als vostres fils, etc. Amb aquesta integració del compte també s’enllaça la vostra subscripció del perfil del fòrum amb la vostra acreditació (rol) al Discord, tot i que manualment ja us he anat assignant la subscripció del compte del fòrum que teniu activa).
  • Més endavant intentarem dotar de més sentit i funcionalitat el fet de compartir uns rols o altres (Youtubers, Offroaders, Social Riders, etc), buscant el fomentar i potenciar la vessant que més us agrada de gaudir amb la moto.
  • Pel que fa al fòrum re-organitzem algunes seccions, i d’ara endavant potenciarem tot el que fa referència al recopilatori d’informació de qualitat. Tal i com la Formació té un fòrum dedicat a aquesta vessant, cadascun dels esdeveniments organitzats com la Crom Ride gaudeixen d’un fòrum sencer al respecte, a fi efecte de recopilar tota la informació, experiències i detalls que poden resultar d’interès per futurs participants.
  • Potenciarem les aportacions d’interès i el recopilatori d’informació de part de tots els companys al fòrum, i és que aquesta és la millor manera de dotar de valor la comunitat de motoristes.cat: el compartir i forjar una comunitat potent i d’interès per tots els apassionats de la moto del territori.
 
Carmeta

Carmeta

Grup Sanguini: 98 octans
9 Gen 2021
261
691
Premis
12
Quina bona pensada @Roger, ara em surten els fils més sovint i puc estar més al cas. Com que tinc el Discord m'arriba l'avís de missatge nou, bona eina! ;)
 
  • Like
Reaccions: Roger
Fils similars
Autor Títol Fòrum Respostes Data
Roger Informació Dificultats amb la navegació pel fòrum Informació i suport 6
Roger Informació Nou funcionament del fòrum en proves Informació i suport 1
Roger Consells Debat sobre els tipus de motoristes (Comptes d'usuari al fòrum) Informació i suport 6
Mario G. Consells Publicitat al fòrum Informació i suport 4
Roger Informació Nou sistema d'anuncis al fòrum Informació i suport 0
Roger Informació Què són els marcadors del fòrum? Informació i suport 0
Roger Informació Un Cafè Ràpid: Nova dinàmica del fòrum Un Cafè Ràpid 0
A Em presento Un de nou al fòrum! Presentacions 13
Roger Informació Primers passos pel fòrum Informació i suport 0
Roger Informació Tema fosc del fòrum ja disponible Informació i suport 4
Marc_DC Em presento! (Un Espluguí pel fòrum) Presentacions 13
Burkat450R Avantatges Enganxines del fòrum?? Avantatges especials 199
Roger - EMERGÈNCIA - Tramitació de situacions d'emergència o sol·licituds de suport a companys del fòrum Situacions d'emergència o sol·licituds de suport 1
Roger Avantatges Samarretes del fòrum a preu de fàbrica Avantatges especials 72
Roger Avantatges Beneficis especials pels membres del fòrum de motoristes.cat Avantatges especials 11
Roger Informació Avaria del fòrum important arreglada Informació i suport 1
Roger X-ADV Guia-Tutorial Com adjuntar fotografies al fòrum? Espai de debat 0
Roger Informació Normativa bàsica del fòrum Espai de debat 1
Roger Informació Limitem l'ús de Discord Informació i suport 10

Fils similars