• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Vídeos L'altra cara de la policia motoritzada del japó

Qim44

Qim44

Rodant
13 Des 2015
21
18
Premis
2
Els agents de policia del Japó que porten moto són coneguts per les seves exhibicions en els exàmens i les pràctiques que realitzen en circuits d'habilitat i destresa com aquest:


Però per arribar a la perfecció cal practicar molt, i cometre molts errors. Resulta curiós veure un vídeo d'aquests aspirants o agents tant preparats que cometen errors amb tanta facilitat. Això ens recorda l'atenció que hem de prestar a la carretera, perquè els errors també els cometen els conductors més preparats.